Oglasi

1001cvet nagradna igra 2022: Z okusi zmagovalcev do smučarskih nagrad

Oglasi

Nova 1001 cvet nagradna igra 2022 je na spodnji modri povezavi

> 1001 cvet nagradna igra <

Trajanje:

1001cvet nagradna igra traja od 3.1.2022 do vključno 31.1.2022 do 24.00 ure

Nagradni sklad:

Glavna nagrada:

 • Smučarski dan s Štefanom Hadalinom* v vrednosti 800 EUR

Ostale smučarske nagrade:

 • 2 x smuči za alpsko smučanje v vrednosti 599 EUR (za par smuči)
 • 2 x zimska reprezentančna puhovka Colmar v vrednosti 399 EUR (za eno puhovko)
 • 2 x zimska softshell jakna Colmar v vrednosti 239 EUR (za eno jakno)
 • 5 x volnena smučarska kapa Reusch v vrednosti 34,90 EUR (za eno kapo)
 • 5 x kapa s šiltom Reusch v vrednosti 21,90 EUR (za eno kapo)

Osebe, ki lahko sodelujejo v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika.

Zaposleni pri Organizatorju, njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner ali partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem Organizatorja, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Način sodelovanje

Oglasi

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri).

 1. način
  Posameznik v času trajanja nagradne igre zbere 7 znakov SLO SKI, ki se nahajajo na dnu škatlice kateregakoli čaja blagovne znamke 1001 Cvet (razen na setih in klasičnih čajih) ter jih skupaj z izpolnjenim kuponom pošlje v zaprti kuverti na naslov Podravka d.o.o. Ljubljana, Moskovska ulica 1, 1000 Ljubljana (nagradna igra 1001 Cvet). SLOSKI znak je črno – bele barve in je natisnjen poleg datuma proizvodnje. Kupon se dobi na prodajnih mestih in na spletni strani www.1001cvet.si. Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način – z zbiranjem SLOSKI znakov, lahko v nagradni igri sodeluje več – krat.

ali

 1. način
  Posameznik v času trajanja nagradne igre pošlje izpolnjen kupon s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje (Predlagaj nov okus čaja 1001 Cvet, ki bi imel oznako NAJ ČAJ!) s pripisom svojih podatkov:
  ime, priimek, naslov, telefonska številka v zaprti kuverti, ki jo pošlje na naslov Podravka d.o.o., Moskovska ulica 1, 1000 Ljubljana (Nagradna igra 1001 Cvet). Kupon se dobi na prodajnih mestih in na spletni strani www.1001cvet.si.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način – s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (enim) kuponom.

Žrebanje nagrad

Žrebanje glavne nagrade bo potekalo 4.2.2022 med vsemi veljavnimi pošiljkami s pravilno izpolnjenimi letaki s SLOSKI znaki ali pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje, ki bodo do 3.2.2022 pravočasno prispele na naslov organizatorja.

Dobitniki nagrad

Imena ter kraj bivanja dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.1001cvet.si. najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejemu nagrade obveščeni pisno po pošti.

Prevzem nagrad

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem Pravilniku, dobijo nagrade po pošti v 30 dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju. Izjema je glavna nagrada – smučarski dan s Štefanom Hadalinom, ki bo izvedena po dogovoru.

Pravila

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi