Politika zasebnosti

Ta Politika zasebnosti pojasnjuje, kako se zbirajo, uporabljajo in razkrivajo vaši osebni podatki na spletnem mestu www.nagradneigresi.com. Prosimo, pozorno preberite to Politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako se obdelujejo in varujejo vaši podatki.

Zbiranje osebnih podatkov

Ob obisku spletne strani www.nagradneigresi.com se lahko zberejo določeni osebni podatki. To lahko vključuje:

  1. Informacije, ki jih prostovoljno posredujete: Prostovoljno lahko posredujete določene osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov in druge podatke ob registraciji, sodelovanju v nagradnih igrah ali izpolnjevanju obrazcev na spletnem mestu.
  2. Samodejno zbrani podatki: Ob obisku spletne strani se samodejno zbirajo določeni podatki, vključno z IP naslovom, vrsto brskalnika, informacijami o vašem računalniku in uporabi spletne strani.

Uporaba osebnih podatkov

Zbrani osebni podatki na spletnem mestu www.nagradneigresi.com se lahko uporabijo za naslednje namene:

  1. Zagotavljanje informacij: Vaši podatki se lahko uporabijo za zagotavljanje informacij o nagradnih igrah, promocijah, novicah in drugih relevantnih vsebinah na spletnem mestu.
  2. Obdelava nagradnih iger: Če sodelujete v nagradnih igrah na spletnem mestu, se lahko vaši osebni podatki uporabijo za preverjanje sodelovanja in dostavo nagrad.
  3. Izboljšanje storitev: Podatki se lahko uporabijo za analizo in izboljšanje funkcionalnosti ter vsebine spletnega mesta.

Razkrivanje osebnih podatkov

Vaši osebni podatki ne bodo prodani, oddani ali deljeni s tretjimi osebami, razen v naslednjih primerih:

  1. Sodelavci in ponudniki storitev: Vaši podatki se lahko delijo z zaupanja vrednimi sodelavci in ponudniki storitev, ki pomagajo pri delovanju spletnega mesta in zagotavljajo storitve v našem imenu.
  2. Pravni nameni: Vaše osebne informacije se lahko razkrijejo, če smo zakonsko zavezani ali če verjamemo, da je razkritje potrebno za skladnost z zakonodajo, izvrševanje pravil na spletnem mestu ali zaščito naših pravic, premoženja ali varnosti.

Varnost podatkov

Ukrepamo razumne tehnične, organizacijske in varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, izgubo ali zlorabo. Vendar pa poudarjamo, da noben prenos podatkov prek interneta ni stoodstotno varen, zato ne moremo jamčiti absolutne varnosti vaših podatkov.

Vaše pravice

Imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih zbiramo. To vključuje pravico do dostopa, popravka in izbrisa vaših podatkov ter pravico do omejitve ali ugovora glede obdelave vaših podatkov. Če želite uveljaviti svoje pravice ali imate kakršna koli vprašanja glede naše Politike zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnih podatkov, navedenih spodaj.

Ostalo

V NagradneIgreSi.com spoštujemo vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za namene, ki so navedeni nižje v tej Politiki varstva zasebnosti. Vaše osebne podatke varujemo skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES) (v nadaljevanju: GDPR), ter drugimi pravnimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov.

Izjema so statistični podatki o obisku in uporabi spletnih mest, za katere se uporabljajo spletne platforme Google Analytics, oglasna mreža (več na naslovu https://www.nagradneigresi.com/ads.txt ),Facebook.

Na spletnem mestu https://www.nagradneigresi.com ne zbiramo in ne obdelujemo vaših podatkov

Kontaktne informacije

Če imate vprašanja, komentarje ali zahteve v zvezi s to Politiko zasebnosti, nas lahko kontaktirate na naslednji način:

E-pošta: info-nagradne (AT) nagradneigresi.com