Splošni pogoji in politika zasebnosti

 

Vaša zasebnost je za nas najpomembnejša. Podjetje Pikapoka spoštuje vašo zasebnost in razume skrbi, ki se lahko pojavijo glede zasebnosti in varstva osebnih podatkov, ki nam jih posredujete z obiskom v naših prodajalnah oz. preko naših spletnih strani oz. spletnih prodajaln.

PIŠKOTKI

Ko uporabljate naše spletne storitve se na vaš računalnik naložijo piškotki. Na splošno piškotki in sorodne tehnologije delujejo tako, da v brskalnik ali napravo dodeli edinstveno številko, ki nima nobenega pomena zunaj Pikapoke.

Pikapoka uporablja te tehnologije za prilagoditev izkušnje in za pomoč pri zagotavljanju vsebine, ki je specifična za vašo uporabo.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran, najdete na tej povezavi.

Za upravljanje zbiranja informacij preko piškotkov ali sorodnih tehnologij lahko uporabite nastavitve v vašem brskalniku ali mobilni napravi. Pikapoka se zavezuje, da vam bo omogočila upravljanje zasebnosti in skupne rabe, vendar ne prevzema odgovornost za zgrešene »Do Not Track« signale preko spletnega brskalnika. Zavrnitev piškotkov lahko povzroči, da vam nekatere funkcije ponujenih storitev ne bodo na voljo.