Splošni pogoji

Z vstopom na portal uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Splošni pogoji uporabe, objavljeni na portalu, veljajo za celoten portal. Lastnik portala si bo prizadeval, da bo portal deloval nemoteno in da bo v primeru nedelovanja oz. izpada le-ta pričel delovati v najkrajšem možnem času. Lastnik portala ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini portala, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na portalu.

Lastnik portala lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči takoj po objavi. Spremembe pogojev bodo objavljene na vidnem mestu.

Portal NagradneIgreSi.com in vsa objavljena vsebina sta last podjetja portala. Portal lahko uporabniki uporabljajo le za osebne in nekomercialne namene. Vsebino in fotografije je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane. Fotografije, pri katerih avtor ali vir ni naveden, so del arhiva Aritmija Media ali oglaševalcev.

Uporabniki vsebino na portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik portala, upravljavci, uredništvo in avtorji vsebin ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse zunanje povezave na portalu so objavljene za večjo informiranost in lažji dostop do informacij. Obisk povezav je uporabnikova odgovornost.

Komentiranje vsebin je možno s prijavo preko Facebook računa. Komentarji izražajo mnenje uporabnika in ne lastnika ali uredništva portala. Žaljivi ali drugače neprimerni komentarji bodo izbrisani. O primernosti komentarjev odločajo lastnik/administrator/urednik portala.

Lastnik portala ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na portalu.