Ariel nagradna igra 2021: ARIEL – VSAKA STOPINJA ŠTEJE

Oglasi

Arriel nagradna igra 2021 traja od 22.4.2021 do vključno 31.5.2021

Nagradni sklad obsega:
5 x pralni stroj Beko z varčnim motorjem ProSmartTM
50 x polletna naročnina na National Geographic

Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:
1. Ob nakupu kateregakoli izdelka Ariel tako, da v obrazec na spletni strani www.osvojinagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 22.4.2021 in 31.5.2021. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
ali
2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, reši kviz o navadah pri pranju perila. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 31. 5. 2021. Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 7.6.2021 na sedežu organizatorja ali soorganizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi