Oglasi

Atlantic in TUŠ nagradna igra: Osvoji avto Škoda Kamiq Active

Oglasi

Trajanje:

TUŠ nagradna igra poteka od 3.11.2022 od 00:00 ure do 30.11.2022 do 23:59 ure, v vseh trgovinah Tuš na področju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x avto Škoda Kamiq Active 1.0 TSI – vrednost glavne nagrade Škoda Kamiq Active 1.0 TSI je 16.136,97 EUR z DDV.
 • Nagrade:
  • 20 x darilni paket Atlantic v vrednosti 30 EUR z DDV

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije in imajo slovensko davčno številko.

Zaposleni pri organizatorju, agenciji ali izvajalcu, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

(A): SMS sporočilo:

 1. korak: udeleženec v obdobju od 3.11. 2022 do 30.11.2022 opravi nakup enega izdelka, ki jih trži podjetje Atlantic Trade d.o.o., Ljubljana, in sicer se v nagradni igri lahko sodeluje z nakupom enega od proizvodov Ferrero, Jimmy, Boom Box, Argeta, Barcaffe, Maretti, Cedevita, Corny, Knorr, Smoki in Prima, v poslovalnicah družbe Tuš.
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo TUS AVTO in številko računa (primer: TUS AVTO PE0269-04-12345). Podrobnejše informacije glede tega kako se obračuna SMS sporočilo, ki ga pošlje udeleženec, ter tudi glede povratnih sporočil, so navedene v 9. točki teh splošnih pogojev.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, ki so dostopni na www.atlantic-nagradnaigra.si ter www.tus.si in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek, poštna številka). Navedeno udeleženec izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 1000). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme brezplačno SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja in/ali ne posreduje kontaktnih podatkov, v nagradni igri ne more sodelovati.

Vsak poslani SMS udeleženca in prenos podatkov se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku uporabnikovega ponudnika poti (Telekom Slovenije, A1, Telemach in T-2). Povratni SMS-i, ki so udeležencem posredovani s strani servisa IMS (storitev družbe 12MEDIA d.o.o.), so za uporabnike Telekom Slovenije in predplačniki / A1 naročniki in predplačniki / Izi Mobil / M-Mobil / Telemach, T-2, brezplačni. Udeleženci lahko sodelujejo s SMS sporočili, v kolikor so uporabniki naslednjih mobilnih omrežij: Telekom Slovenije, A1, Izi Mobil, M-Mobil, Telemach, T-2.

(B) S sodelovanjem z dogovorom na nagradno vprašanje:

Oglasi

Udeleženec v času trajanja nagradne igre na spletnem naslovu www.atlantic-nagradnaigra.si odgovori na nagradno vprašanje »Koliko blagovnih znamk sodeluje v nagradni igri »V TUŠ PO SUPER NAGRADE« za vozilo Škoda Kamiq Active 1.0 TSI?« in obenem v spletni obrazec vpiše svoje podatke (ime, priimek, telefonsko številko in elektronski naslov).

V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca tehnično blokirati ter pravico, da ga izključi iz sodelovanja v nagradni igri in iz sodelovanja v nagradnem žrebanju. Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe.

Žrebanje nagrad

Žrebanje poteka na dan 8.12.2022 ob 12.00 uri. Prejemnike nagrade se izžreba izmed vseh sodelujočih udeležencev, z naključnim algoritmom.

Obveščanje nagrajencev in objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 10 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.atlantic-nagradnaigra.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z odgovorom na nagradno vprašanje.

Prevzem nagrad

Prejemnik glavne nagrade prejme avtomobil, ki bo podeljen v avtohiši SPC ŠKERJANEC d.o.o. Krumperška ulica 21, 1230 Domžale, v roku 3 mesecev od objave rezultatov.

Ostale nagrade – darilni paketi Atlantic, bodo podeljene v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka podeljevanja nagrad, o čemer se prejemnike nagrad obvesti preko spletne strani www.atlantic-nagradnaigra.si. Stroške dostave nagrad darilnih paketov Atlantic krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o prejemu nagrade (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča
 • davčno številko (samo prejemnik glavne nagrade)
  (Primer: Ana Novak, Slovenska cesta 1, 1000 Ljubljana, 95851542)

V primeru sodelovanja v nagradni igri na podlagi poslanega SMS sporočila (A način) mora nagrajenec posredovati tudi sliko/scan računa, iz katerega je razvidna številka računa in nakup vsaj enega izdelka, ki jih trži podjetje Atlantic Trade d.o.o., Ljubljana ter sodelujejo v nagradni igri: Ferrero, Jimmy, Boom Box, Argeta, Barcaffe, Maretti, Cedevita, Corny, Knorr, Smoki in Prima, in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov SEDEM d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin, s pripisom: »V TUŠ PO SUPER NAGRADE«.

Pravila Atlantic nagradne igre v vseh trgovinah Tuš

V nagradni igri lahko sodelujete www.atlantic-nagradnaigra.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi