BABYLISS nagradna igra – Pantene, Herbal Essences, Aussie in Head&Shoulders

Oglasi

Trajanje:

BABYLISS nagradna igra poteka od 6.12.2023 do vključno 3.1.2024 do 24.00 ure v drogerijah Tuš ter spletni drogeriji Tuš.

Nagrade:

  • 1 x krtača za lase
  • 2 x sušilnik las
  • 1 x ravnalec las
  • 1 x vrtljiva krtača za lase

Udeleženci nagradne igre

Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v nagradni igri ne morejo sodelovati. V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je možno na dva načina:

1. V obdobju od 6.12. 2023 do 3. 1. 2024 v drogerijah Tuš ter spletni drogeriji Tuš opravite nakup katerihkoli dveh izdelkov sodelujočih blagovnih znamk Pantene, Herbal Essences, Aussie ali Head&Shoulders ter pošljete prijavo preko SMS sporočila na številko 6111 z naslednjo vsebino: TUS številka računa.
PRIMER

Prejemnik: 6111
Tekst: TUS 1234-123-123456

Drogije TUŠ www.tusdrogerija.si/delovni-casi/

Ko bo sodelujoča oseba poslala sms sporočilo, kot je navedeno v pravilih, bo prejela povratno sporočilo z naslednjo vsebino:

Posljite DA ime in priimek za potrditev pogojev na www.osvoji-nagrado.si npr.:
DA MARKO NOVAK na stevilko 6111.

Po poslani potrditvi bo prejela povratno sporočilo z naslednjo vsebino:

Hvala za sodelovanje v nagradni igri. Shranite racun kot dokazilo o nakupu, zrebanje bo 9. 1. 2024. Za ponovno sodelovanje opravite nov nakup vsaj dveh izdelkov sodelujočih blagovnih znamk ter posljite novo stevilko TUS racuna.

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom Slovenije, A1 Slovenija, T2 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z neomejenim številom prijav, vendar le z različnimi številkami računov. Vsak posamezni račun se lahko uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

Vse pravilno poslane prijave prek SMS sporočila, ki bodo prejete na zgoraj naveden način, bodo vnesene v centralno bazo podatkov. Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način, mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga v primeru, da bo izžreban, poslati organizatorju pred prevzemom nagrade v roku treh dni od prejema sporočila o žrebanju. Iz računa mora biti razvidno, da je bil kupljen vsaj en izdelek sodelujočih blagovnih znamk Pantene, Herbal Essences, Aussie ali Head&Shoulders.

2. V obdobju od 6.12.2023 do 3.1.2024 pošljite vaš selfie (fotografijo sebe) ob uporabi vsaj enega izdelka sodelujočih blagovnih znamk ter vaše podatke (ime, priimek, naslov, pošta, kraj, davčna številka, letnica rojstva in telefonska števila) in vse skupaj pošljite na: DOMIO d.o.o., TUS, Ulica Lojzeta Spacala 2, 1000 Ljubljana. Upoštevane bodo prijete prijave, poslane do 4. 1. 2024, pri čemer velja datum poštnega žiga.
V primeru, da v nagradni igri sodelujete na način, naveden v 2. točki 3. člena, lahko sodelujete le enkrat.

Vse pravilno poslane prijave, ki bodo prejete na zgoraj naveden način, bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

S prijavo v nagradno igro (z eno izmed dveh možnosti iz 3. člena teh pravil) sodelujoči izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in se z njimi v celoti strinja. Prav tako se zavezuje, da bo v celoti spoštoval pravila nagradne igre. Za sodelovanje v nagradni igri nakup ni pogoj za sodelovanje. Udeleženec nosi stroške poslanega SMS sporočila ter po pošti poslanega kupona.

Žrebanje nagrad

Nagradno žrebanje bo 9.1.2024 v prostorih organizatorja v prisotnosti 3-članske komisije. Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani: www.osvoji-nagrado.si. Posameznik je v nagradni igri lahko izžreban le enkrat. Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino ali drug dobitek.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo o načinu prevzema nagrade in rokih za prevzem obveščen po telefonu ali pošti

Prevzem nagrad

Za prevzem nagrade mora nagrajenec v roku treh dni od prejema poziva posredovati svoje ime, priimek, točen naslov, letnico rojstva, davčno številko ter telefonsko številko. V kolikor nagrajenec podatkov ne sporoči pravočasno, do nagrade ni upravičen – v tem primeru se nagrada ne podeli.

Informacije in objave

Dodatne informacije dobite po telefonu na številki 040 470 331 od ponedeljka do petka od 9. do 14. ure.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.osvoji-nagrado.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi