Banka Intesa Sanpaolo nagradna igra: Osvojite Huawei Mate 40 Pro

Banka Intesa Sanpaolo nagradna igra poteka od 15. marca 2021 do 15. aprila 2021

Nagradni sklad:
V nagradni igri bo podeljena 1 nagrada – pametni telefon Huawei Mate 40 Pro, s tržno ceno 1061,40 EUR z DDV.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ki do vključno 15. aprila 2021:
– boste podali soglasje za sodelovanje v nagradni igri:
obstoječe stranke (obstoječi in novi uporabniki nove spletne in mobilne banke) boste prek e-pošte prejele sporočilo, prek katerega boste potrdile sodelovanje v nagradni igri;
– tisti, ki boste naše stranke ter uporabniki nove spletne in mobilne banke postali v času trajanja nagradne igre: 19. 4. 2021 boste prejeli e-sporočilo, prek katerega boste potrdili sodelovanje v nagradni igri.

Oglasi

Žrebanje nagradne igre bo potekalo v Poslovnem centru Rotonda, Dunajska 167 v Ljubljani, dne 3.5.2021. Žrebanje se bo opravilo z naključno računalniško izbiro med vsemi sodelujočimi in ne bo javno. Pri žrebanju bo sodelovala tri – članska komisija, ki jo sestavljajo predstavniki Banke.

Nagrajenec bo o prejemu nagrade obveščen po elektronski pošti (oz. po pošti, če e-naslova nimamo), najpozneje v 10 (desetih) delovnih dneh od žrebanja. Pred koriščenjem oziroma izročitvijo nagrade je nagrajenec dolžan Banki podpisano in izpolnjeno izjavo o prevzemu nagrade, ki jo prejme ob obvestilu, šele nato se začnejo postopki za podelitev nagrade. Nagrajenec oziroma morebitni nadomestni nagrajenec mora v roku 10 delovnih dni od prejetega obvestila o prejemu nagrade poslati izpolnjeno in podpisano izjavo o prevzemu nagrade, vključno s
podatki: »ime in priimek, naslov, davčna številka«, v nasprotnem primeru se šteje, da se odpoveduje nagradi. Nagrado bo nagrajenec prejel v izbrani poslovalnici, po dogovoru lahko tudi po pošti.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ