Barcaffe nagradna igra 2021: Sodelavci vedo, kaj je najbolje zate!

Oglasi

Trajanje:

Barcaffe nagradna igra traja od 15.11.2021, s pričetkom ob 12:00 do 11.12.2021 do 23:59 in je organizirana na ozemlju Republike Slovenije.

Nagradni sklad:

 • 4 x Apple pametna ura SE,: Vrednost posameznega darila: 270€
 • 52 x Prenosni zvočnik Vrednost posameznega darila: 26,22€
 • 20 x Brezžične slušalke. Vrednost posameznega darila: 73,76€
 • 20 x Poslovni nahrbtnik
 • 64 x Darilni paket kave Black’n’Easy

PRAVICA DO SODELOVANJA

Pravico do sodelovanja v digitalni igrici Barcaffe Black’n’Easy imajo vsi polnoletni državljani in/ali prebivalci Republike Slovenije, razen zaposleni pri organizatorju, agenciji, povezane pravne osebe ali katera koli druga pravna oseba, ki sodeluje pri organizaciji digitalne igrice, pa tudi ožji družinski člani teh oseb, starši, otroci in zakonci.

MEHANIZEM SODELOVANJA

Za registracijo in odpiranje profila predhodni nakup izdelka ni pogoj.

 1. Da bi lahko postal udeleženec v digitalni igrici Barcaffe Black’n’Easy, registriraj se in po prejemu potrditvenega e -poštnega sporočila lahko začneš svoj lov na darila zase in za svoje sodelavce! – https://www.barcaffe.si/play
 2. Po uspešni registraciji ima udeleženec možnost dostopa do digitalne igrice Barcaffe Black’n’Easy. V osrednjem delu igrice je skodelica “Black ‘n’ Easy”, vsak udeleženec pa mora pripraviti napitek s pritiskom na majhne gumbe na zaslonu v naslednjem vrstnem redu:
  1. dodati kavo
  2. dodati vodo
  3. premešati napitek.

Ko udeleženec zaključi zadnji korak priprave napitka, se iz skodelice na zaslonu, ki vsebuje pripravljeno kavo “Black ‘n’ Easy”, razširi oblak dišeče kave, iz katerega se bo oblikoval izpis, ali je posamezni udeleženec nagrado iz nagradnega sklada osvojil ali ne in sicer;

 1. možnost: OSVOJENO DARILO. Na zaslonu se prikaže besedilo, ki pove katero darilo je udeleženec osvojil. Nato udeleženec avtomatsko prejme tudi e-pošto na registrirani e-poštni naslov, ki ga je predložil, s katero je obveščen, da je prejemnik darila ter do katerega darila je upravičen.
 2. možnost: DARILO NI OSVOJENO. Prikaže se sporočilo, da udeleženec darila ni osvojil.

Udeleženec ima možnost »poskusi znova« ali možnost zapustitve interaktivnega dela »izhod«

Isti dobitnik ne more ponovno prejeti iste nagrade. Dobitnik, ki je že prejel nagrado, lahko ponovno igra, vendar ima možnost osvojiti samo nagrade, ki jih še ni osvojil.

Vsak udeleženec se ima pravico registrirati le enkrat, izključno z lastnimi osebnimi podatki.

ZBIRA NAGRAJENCEV IN NAGRADNI SKLAD

Digitalna igrica Barcaffe Black’n’Easy traja 4 tedne, kjer ima vsak teden natančno določen nagradni sklad 40 nagrad.

Udeleženci imajo možnost osvojiti darilo vsak dan, kadar koli v enem od tednov, v času trajanja digitalne igrice Barcaffe Black’n’Easy.:

Od 15.11. od 00:00 do 21.11.2021 do 23:59
Od 22.11. 00:00 do 28.11.2021 do 23:59
Od 29.11. 00:00 do 5.12.2021do 23:59
Od 6.12. 00:00 do 11.12.2021 do 23:59

Vsak ponedeljek ob 14. uri bo na spletni strani http://www.barcaffe.si/ objavljen seznam nagrajencev:

22.11.2021
29.11.2021
06.12.2021
13.12.2021

Darila, ki se podeljujejo tedensko, so:

1x Apple pametna ura SE,
13x Prenosni zvočnik,
5x Brezžične slušalke,
5x Poslovni nahrbtnik,
16x Darilni paket kave Black’n’Easy

Nagrajenci

Nagrajenci bodo objavljeni na uradni spletni strani www.barcaffe.si najkasneje 2 dni po koncu vsakega tedna, v katerem so bila darila podeljena. Objavljeno bo ime, priimek in osvojeno darilo.

PREVZEM DARILA

Najkasneje v 7 dneh od trenutka, ko je v digitalnI igrici Barcaffe Black’n’Easy prikazano osvojeno darilo, in obvestilo, da je udeleženec prejemnik določenega darila, bo kontaktni center organizatorja stopil v stik z vsakim prejemnikom prek elektronskega naslova, navedenega pri registraciji, zaradi dogovora o prevzemu nagrade.

Nagrajenci so dolžni v 5 dneh po prejemu tega e-poštnega sporočila s strani Organizatorja predložiti svoje podatke: ime in priimek, številko mobilnega telefona, e-poštni naslov, davčno številko in točni naslov bivanja s poštno številko na naslov kontaktnega centra [email protected], da bi jim lahko dostavili nagrado.

Organizator je dolžan darila izročiti 30 dni od dneva zaključka digitalne igrice Barcaffe Black’n’Easy, kot je opredeljeno v teh Pravilih digitalne igrice.

Poleg osvojenega darila bo vsak nagrajenec prejel tudi enkratno alfanumerično kodo, ki jo lahko posreduje podjetju, pri katerem je zaposlen. S tem tudi podjetje dobi priložnost, da prejme dodaten paket kave Black’n’Easy in tako nagrajenec obdari tudi svoje sodelavce. Podjetje se lahko obrne na naš center za stranke na naslednji način: V zadevo e-pošte vnese enkratno alfanumerično kodo, v vsebini e-pošte se navede naslov podjetja in kontaktno osebo za prevzem darilnega paketa kave Black’n’Easy. To e-pošto sme poslati samo oseba, ki ima pravico do pošiljanja naslova podjetja, enkratna alfanumerična koda pa se sme uporabiti le enkrat.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi