Barcaffe: Ujemi trenutek

Oglasi

Trajanje:

Barcaffe nagradna igra poteka v času od 18.04.2022 od 18 h do 29.05.2022 do 24 h.

Nagrade:

 • Glavna nagrada nagradnega natečaja, ki bo izžrebana v finalnem žrebanju – Samsung Galaxy Z Fold3 5G mobilna naprava v vrednosti 1348,45 eur.
 • Glavna tedenska nagrada – Samsung Galaxy Watch4 Classic zapestna ura v vrednosti 255,70 eur ženska ura 42mm, oziroma 274,25 eur moška ura 46mm.
 • Tolažilna tedenska nagrada – kozarec Barcaffe za večkratno uporabo v vrednosti 4 eur.

Nagradni natečaj je sestavljen iz 7 nagradnih krogov:

 • 6 krogov, v katerih bodo udeleženci lahko dobili eno tedensko glavno nagrado in 5 tolažilnih tedenskih nagrad
 • 1 finalni krog, v katerem bo med fotografijami vseh izbranih tedenskih prejemnikov glavne tedenske nagrade izbrana najbolj kreativna fotografija nagradnega natečaja ter prejemnik glavne nagrade nagradnega natečja

Sodelovanje

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju ima vsaka fizična oseba, starejša od 18 let, s prebivališčem ali prijavljenim začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Pravice do sodelovanja v nagradnem natečaju nimajo osebe, zaposlene pri organizatorju in njihovih povezanih družbah, zaposlene pri agenciji, kot tudi druge osebe, ki na kateri koli način sodelujejo pri izvajanju nagradnega natečaja.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradnem natečaju se sodeluje na naslednji način:

Udeleženec mora na spletno stran www.barcaffe.si/ujemitrenutek naložiti fotografijo, ki vsebuje enega ali več kozarcev Barcaffe espresso ON THE GO, prikazanega/e na kreativen način.

Seznam prodajnih mest Barcaffe espresso ON THE GO

Nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradnem natečaju.

 • Posamezni udeleženec z objavo svoje fotografije na navedeni spletni strani in s sodelovanjem v natečaju jamči, da je fotografija njegovo avtorsko delo in prenaša vse avtorske pravice na organizatorja
 • Vsak udeleženec lahko prijavi večje število fotografij po principu ena prijava – ena fotografija, vendar lahko osvoji le eno tedensko nagrado, oziroma prejemnik ene tedenske nagrade ne more osvojiti še ene ali več tedenskih nagrad na podlagi svojih drugih prijavljenih fotografij.

Izbor prejemnikov tedenskih nagrad

Žirija bo po lastni presoji izbrala nagrajence in sicer na podlagi kriterijev kreativnosti in izvirnosti, ter sporočila, ki ga posreduje vsebina fotografije. Odločitev strokovne žirije o zmagovalcu je dokončna in ne obstaja možnost pritožbe.

Žirija bo v okviru nagradnega natečaja sprejela samo fotografije, ki spoštujejo pozitivne vrednote, ki jih promovira blagovna znamka Barcaffe.

Fotografije udeležencev, ki jih žirija oceni kot najbolj kreativne, ob izpolnjevanju vseh pogojev za sodelovanje.

Izbor prejemnikov tedenskih nagrad bo potekal:

 1. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolj kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 18.4.2022 do 24.4.2022. Nagrajenci bodo objavljeni do 29.4.2022
 2. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolj kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 25.4.2022 do 1.5.2022. Nagrajenci bodo objavljeni do 7.5.2022
 3. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolj kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 2.5.2022 do 8.5.2022 Nagrajenci bodo objavljeni do 14.5.2022
 4. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolje kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 9.5.2022 do 15.5.2022. Nagrajenci bodo objavljeni do 21.5.2022
 5. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolj kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 16.5.2022 do 22.5.2022. in Nagrajenci bodo objavljeni do 28.5.2022.
 6. teden trajanja nagradnega natečaja – za izbor najbolj kreativnih fotografij, ki bodo prispele v obdobju od 23.5.2022 do 29.5.2022. Nagrajenci bodo objavljeni do 4.6.2022.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.barcaffe.si/ujemitrenutek

Finalni izbor zmagovalca oziroma najbolj kreativne fotografije v nagradnem natečaju, ki bo osvojil glavno nagrado v nagradnem natečaju, se bo izvedel med vsemi izbranimi tedenskimi nagrajenci, in bo potekal 6.6.2022.

Dobitniki nagrad

Rezultati nagradnega natečaja z imenom in priimkom vseh tedenskih nagrajencev in prejemnika glavne nagrade nagradnega natečaja bodo objavljeni na naslednjih spletnih straneh/družbenih omrežjih:

najkasneje do 6.6.2021.

Prevzem nagrad

Nagrajence bo organizator po elektronski pošti oziroma po telefonu obvestil o načinu prevzema nagrade, ter o morebitnih dodatnih potrebnih podatkih nagrajenca, ki so potrebni za podelitev nagrade. Če se nagrajenec iz tega natečaja ne javi Organizatorju v roku 7 dni od dneva kontaktiranja, se bo štelo, da je nagrajenec odstopil od nagrade, Organizator pa nima več obveznosti izročitve nagrade temu nagrajencu. Rok za dostavo nagrade s strani Organizatorja je 30 dni od dneva objave nagrajencev.

Ob prevzemu nagrade bo nagrajenec na vpogled priložil osebno izkaznico za potrebe identifikacije.

Pravila Barcaffe nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi