Big Bang nagradna igra 2021: 2 x darilni bon Big Bang v vrednosti 5.000 €

Oglasi

Big Bang nagradna igra se izvaja na območju Republike Slovenije. Nagradna igra traja od 16.06.2021 do vključno 15.08.2021 do 23.59 ure.

V vsakem žrebu bo izžreban:
1 glavni nagrajenec, ki bo prejl darilni bon Big Bang v vrednosti 5.000 €
10 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade (izdelke)

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo (v nadaljevanju udeleženci). Zaposleni v družbi Big Bang, d. o. o., oziroma njihovi ožji družinski člani (vključno z zunajzakonskimi partnerji), ne smejo sodelovati v nagradni igri.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da stranka v času nagradne igre opravi nakup v eni izmed fizičnih trgovin Big Bang ali v spletnem centru www.bigbang.si, v vrednosti vsaj 100 € in izpolni spletni obrazec na spletni strani www. Upoštevani bodo samo obrazci z izpolnjenimi vsemi obveznimi podatki.

Nagrajence bo organizator izžrebal 15.7.2021 in 16.8.2021. Izžrebanci bodo objavljeni na spletni strani www.bigbang.si

Organizator bo nagrajencu preko e-pošte poslal obrazec, ki ga je potrebno pravilno izpolnjenega ter originalno podpisanega poslati nazaj na naslov organizatorja
v roku 7 delovnih dni od prejema obrazca.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi