Brezplačno: Cosmopolitan nagradna igra – Osvoji Apple iPhone 13 PRO 128GB

Oglasi

Trajanje:

Cosmopolitan nagradna igra/nagradni kviz poteka od 3.3.2022 do vključno 24.3.2022

Nagrade:

1 x Apple iPhone13 PRO 128 GB (vrednost nagrade je 1.234.00 EUR)

Sodelovanje

Prijavijo se lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije.

Uslužbenci medija ali pokrovitelja ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji) kot tudi uslužbenci vseh z medijem ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradnem kvizu.

Način sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup.

Uporabniki se lahko za sodelovanje prijavijo tako, da na spletni strani www.cosmopolitan.si rešijo kviz in izpolnijo spletni obrazec s svojimi podatki (e-mail, ime in priimek). Sestavni del spletnega obrazca je tudi soglasje za neposredno trženje. Posamezna prijava velja ves čas trajanja nagradne igre.

Nagradno žrebanje

Nagrajenci nagradnega kviza se določijo v ponedeljek, 28.3.2022, ko bo uredništvo medija izvedlo žrebanje nagrade. Nagrajenec bo o nagradi obveščen po e-mailu. Če se nagrajenec ne javi na mail v roku 7 dni, izžrebamo drugega nagrajenca, ki je sodeloval v nagradni igri.

Prevzem nagrad

Nagrajenec nagradne igre se zavezuje, da se na mail o obvestilu nagrade javi v roku 7 dni. Če se nagrajenec ne javi, da sprejema nagrado, si medij in pokrovitelj pridržujeta pravico do ponovnega žreba in podelitve nagrade novemu nagrajencu (tudi v tem primeru se zahteva potrditev sprejema nagrade). Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva.

Plačilo akontacije dohodnine za prejete nagrade je obveznost pokrovitelja te nagradne igre. Pokrovitelj bo od nagrade obračunal in plačal akontacijo davka od osebnih prejemkov v skladu z veljavnimi predpisi.

Pravila Cosmopolitan nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi