Cedevita nagradna igra 2021: Cedevita nagrajuje z novim Twingom

Oglasi

Cedevita nagradna igra poteka na celotnem območju Republike Slovenije v HoReCa kanalu (hoteli, restavracije, lokali – gostinski objekti) v obdobju od 1. 7.2021 od 00:00 do 31.8.2021. do 21:59:59.

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
Glavna nagrada:
1 x RENAULT TWINGO – 10.897,00 EUR (z DDV)
Dnevne nagrade:
60 x Električni skiro Xiaomi 1S – 375,76 EUR (z DDV)

Udeleženci nagradne igre smejo biti vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se prijavijo na sodelovanje v nagradni igri v času njenega trajanja. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju nagradne igre, Družbi ali Agenciji ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

V nagradni igri sodelujejo pakiranja Cedevite 19 g z okusom pomaranče, limone, limete, grenivke, okus bezeg & limona in rdeče pomaranče, ki so v ponudbi v gostinskih objektih.

V nagradni igri sme sodelovati vsak potrošnik, ki je starejši od 18 let in ki v času trajanja nagradne igre pristopi k sodelovanju na enega izmed spodnjih načinov:
1. Z nakupom:
V gostinskem objektu kupi/naroči vsaj eno pakiranje Cedevite 19 g iz 3. člena teh Pravil, v katerem je na notranji strani embalaže izdelka (vrečke) nagradna koda in to kodo pošlje na naslednji način:
Prijava preko aplikacije na spletni strani www.nagrajujemo.cedevita.com. Potrebno je vpisati kodo, ki je na notranji strani embalaže izdelka ter osebne podatke (ime, priimek, naslov in hišno številko, kraj prebivanja, poštno številko, datum rojstva, leto rojstva, kontakt (številko telefona/mobilnega telefona, elektronski naslov) (v nadaljnjem besedilu udeleženec). Ena koda pomeni eno prijavo v nagradno igro. Če potrošnik (kupec) v gostinskem objektu v času trajanja nagradne igre, kupi katerokoli pakiranje navedeno v 3. točki teh Pravil, ki na notranji strani embalaže ne vsebuje unikatne kode, ima na podlagi računa in prazne vrečke Cedevite 19 g iz 4. točke teh Pravil pravico, da zahteva kodo, ki mu bo omogočila sodelovanje v nagradni igri. Pakiranje skupaj z računom pošlje izključno po pošti na naslov Agencije: MPG plus agencija za marketing d.o.o., Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana, s pripisom: Cedevita. Za dodelitev nagradne kode se bodo upoštevale pošiljke, ki bodo na navedeni naslov prispele najkasneje do 31. 08. 2021. do 21:59:59, tj. do zadnjega dne trajanja nagradne igre. V primeru nejasnosti in potrebe po dodatnih informacijah naj se potrošnik vsak delovni dan od 9. do 15. ure obrne na brezplačno številko kontaktnega centra Organizatorja: 080 11 31.
ali
2. Brez nakupa:
Nakup izdelkov Cedevita ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik pošlje elektronsko pošto na naslov: [email protected] in napiše kratko zgodbo v obsegu do 300 besed tako, da nadaljujete stavek; ” V lokalu uživam ob Cedeviti…”. Vsak posameznik sme v času trajanja te nagradne igre sodelovati z več različnimi prispevki tj. z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe v vsaj 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega sodelujočega. V nasprotnem primeru bodo besedila diskvalificirana .Tudi v primeru sodelovanja brez nakupa veljajo enake omejitve kot pri sodelovanju z nakupom.

V nagradni igri bo skupno 61 dnevnih žrebanj.
V vsakem navedenem posameznem žrebanju dnevnih sodelujejo vse prijave, pravilno vložene do 23:59:59 na dan pred dnevom žrebanja z začetkom 01.07.2021 ob 00:00, razen prijav, ki so že bile izžrebane v prejšnjih krogih. Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade Xiaomi MIJIA S1 – črna.

Žrebanje glavne nagrade RENAULT TWINGA bo 31.08.2021 ob 23:00.

V žrebanje za glavno nagrado bodo vključene vse prijave, ki jih Organizator prejme od 01.07.2021 00:00 do 31.08.2021 21:59:59, vključno s tistimi, ki so že bile izžrebane v okviru dnevnih žrebanj. V žrebu za glavno nagrado torej sodelujejo vse prijave, tudi tiste, ki so že bile dobitne.

Imena nagrajencev bodo objavljena najkasneje v 8 dneh po vsakem žrebanju na Facebook strani https://www.facebook.com/CedevitaSlovenija spletnih straneh Cedevite www.cedevita.com in www.nagrajujemo.cedevita.com

Nagrajenci bodo o dobljeni nagradi obveščeni pisno in po potrebi tudi telefonsko, v roku 8 dni od posameznega žrebanja.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi