Cedevita nagradna igra: Cedevito naročiš novi Clio osvojiš

Oglasi

Trajanje:

Cedevita nagradna igra poteka v času od 01.06.2022 od 00:00 do 31.07.2022. do 18:59:59.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x RENAULT CLIO – 13.969,00 EUR (z DDV)
 • Dnevne nagrade:
  • 12 x Električni skiro 1S XIAOMI – vrednost posamezne nagrade je 404,99 EUR (z DDV)
  • 48 x Pametna športna ura S1 active črna XIAOMI – vrednost posamezne nagrade je 154,79

Izdelki in pakiranja, ki sodelujejo v nagradni igri

V nagradni igri sodelujejo pakiranja Cedevite 19 g z okusom pomaranče, limone, limete, bezga & limone in rdeče pomaranče, ki so v ponudbi v gostinskih objektih

Sodelovanje

Udeleženci nagradne igre smejo biti vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju nagradne igre, Družbi, Agenciji MPG ali Agenciji Netgen ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup izdelkov Cedevita ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri sme sodelovati vsak potrošnik, ki je starejši od 18 let in ki v času trajanja nagradne igre pristopi k sodelovanju na enega izmed spodnjih načinov:

Z nakupom:

 1. Naročite Cedevito v lokalu – kupi/naroči vsaj eno pakiranje Cedevite 19 g iz 3. člena teh Pravil, v katerem je na notranji strani embalaže izdelka (vrečke) 8-mestna nagradna koda in to kodo pošlje
 2. Odprite vrečko in poiščite kodo na notranji strani embalaže
 3. Vzemite svoj mobitel, prijavite se in vpišite podatke www.nagradnaigra.cedevita.com

Po prvi kreiranju uporabniškega profila oziroma registraciji udeležencu ni več potrebno vnašati osebnih podatkov, v svojem uporabniškem profilu lahko nato vnaša le kode. Udeleženci, ki so sodelovali v nagradni igri »CEDEVITA NAGRAJUJE Z NOVIM TWINGOM!« v letu 2021, se lahko prijavijo z obstoječim uporabniškim profilom. Če uporabnik pozabi geslo za svoj uporabniški profil, lahko preko povezavo »Ali si pozabil/a svoje geslo?« zaprosi za novo geslo. Po elektronski pošti nato prejme povezavo za spremembo gesla. Ena koda pomeni eno prijavo v nagradno igro.

Če potrošnik (kupec) v gostinskem objektu v času trajanja nagradne igre, kupi katerokoli pakiranje navedeno v 3. točki teh Pravil, ki na notranji strani embalaže ne vsebuje unikatne kode, ima na podlagi računa in prazne vrečke Cedevite 19 g iz 4. točke teh Pravil pravico, da zahteva kodo, ki mu bo omogočila sodelovanje v nagradni igri. Pakiranje skupaj z računom pošlje izključno po pošti na naslov Agencije: MPG plus agencija za marketing d.o.o., Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana, s pripisom: Cedevita. Za dodelitev nagradne kode se bodo upoštevale pošiljke, ki bodo na navedeni naslov prispele najkasneje do 31. 07. 2022. do 18:59:59, tj. do zadnjega dne trajanja nagradne igre.

Brez nakupa:

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik pošlje elektronsko pošto na naslov: [email protected] in napiše kratko zgodbo v obsegu do 300 besed tako, da nadaljujete stavek; ” V lokalu uživam ob Cedeviti…”. Vsak posameznik sme v času trajanja te nagradne igre sodelovati z več različnimi prispevki tj. z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe v vsaj 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega sodelujočega. V nasprotnem primeru bodo besedila diskvalificirana .Tudi v primeru sodelovanja brez nakupa veljajo enake omejitve kot pri sodelovanju z nakupom.

Nagradno žrebanje

V vsakem navedenem posameznem žrebanju dnevnih sodelujejo vse prijave, pravilno vložene do 23:59:59 na dan pred dnevom žrebanja z začetkom 01.06.2022 ob 00:00, razen prijav, ki so že bile izžrebane v prejšnjih krogih.

Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade Električni skiro 1S XIAOMI ali Pametna športna ura S1 active črna XIAOMI. V kolikor se v nadaljevanju žrebanja ponovno izžreba druga prijava iste osebe, takšna prijava ne daje pravice do nagrade.

Dobitnik nagrade v enem od predhodnih dnevnih žrebanj, niti na podlagi drugih pravilnih prijav v nagradno igro, ne more biti prejemnik nagrade v nadaljnjih dnevnih žrebanjih.

Žrebanje glavne nagrade RENAULT CLIO bo 31.07.2022 ob 20:00.

V žrebanje za glavno nagrado bodo vključene vse prijave, ki jih Organizator prejme od 01.06.2022 00:00 do 31.07.2022 18:59:59, vključno s tistimi, ki so že bile izžrebane v okviru dnevnih žrebanj. V žrebu za glavno nagrado torej sodelujejo vse prijave, tudi tiste, ki so že bile dobitne.

Dobitniki nagrad

Imena nagrajencev bodo objavljena najkasneje v 8 dneh po vsakem žrebanju na Facebook strani https://www.facebook.com/CedevitaSlovenija spletnih straneh Cedevite www.cedevita.com in www.nagrajujemo.cedevita.com.

Nagrajenci bodo o dobljeni nagradi obveščeni po elektronski pošti in po potrebi tudi telefonsko, v roku 8 dni od posameznega žrebanja.

Prevzem nagrad

Nagrajencem, ki izpolnjujejo pogoje po teh Pravilih, bo omogočen prevzem nagrade v roku 30 dni od dneva prejema pisnega obvestila o upravičenosti do nagrade, s predložitvijo osebne izkaznice ali drugega identifikacijskega dokumenta na vpogled ter dostavo davčne številke. Po potrebi se z nagrajenci podpiše posebna pogodba ali izjava o prevzemu nagrade. O načinu prevzema nagrad se bosta Agencija MPG in nagrajenec dogovorila po telefonu.

Pravila Cedevita nagradne igre

Cedevita nagradna igra traja od 01.06.2022, pravila si lahko ogledate www.cedevita.com/si/cedevita-nagrajuje

V primeru nejasnosti in potrebe po dodatnih informacijah naj se potrošnik vsak delovni dan od 9. do 15. ure obrne na brezplačno številko kontaktnega centra Organizatorja: 080 11 31.

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi