Chupa Chups nagradna akcija: Pridruži se klubu Chupa Chups

Oglasi

Trajanje:

Chupa Chups nagradna akcija traja od 1.10.2023 do 1.12.2023

Nagrade:

Posteljnina v zeleni barvi Dvodelna bombažna posteljnina Chupa Chups, 160 x 200 cm, 70 x 80 cm. 100-odstotni bombaž.9 kosov.
Posteljnina v rumeni barvi Dvodelna bombažna posteljnina Chupa Chups, 160 x 200 cm, 70 x 80 cm. 100-odstotni bombaž.9 kosov.
Šumeče kroglice za kopel Šumeča kroglica za kopel z vonjem jagode. 100-odstotno naravna eterična olja. Veganska formula. Primerno za otroke, starejše od 3 let. Način uporabe: kroglici odstranite zaščitni ovoj in jo položite v kad s toplo vodo. Priporoča se nadzor odraslih.30 kosov.
Brisača iz mikrovlaken v rožnati barvi Izjemno lahka in hitro sušeča se krpa velikosti 150 x 75 cm. Priporočila glede pranje: perite pri največ 40 stopinjah, ne likajte in ne uporabljajte belila. 30 kosov.
Brisača iz mikrovlaken v modri barvi Izjemno lahka in hitro sušeča se krpa velikosti 150 x 75 cm. Priporočila glede pranje: perite pri največ 40 stopinjah, ne likajte in ne uporabljajte belila.30 kosov. 
Brisača iz mikrovlaken z grafiti Izjemno lahka in hitro sušeča se krpa velikosti 150 x 75 cm. Priporočila glede pranje: perite pri največ 40 stopinjah, ne likajte in ne uporabljajte belila.30 kosov. 
Moder športni pulover z motivi grafitov Udoben športni pulover z edinstvenim dizajnom, žametom v notranjem delu, kapuco, dvema žepoma in brez zadrge. Velikost M: širina 54 cm, dolžina 67 cm, rokav 60 cm. Velikost L: širina 58 cm, dolžina 68 cm, rokav 64 cm. 4 kosov  M, 5 kosov L
Bel športni pulover z barvnimi motivi Udoben športni pulover z edinstvenim dizajnom, žametom v notranjem delu, kapuco, dvema žepoma in brez zadrge. Velikost M: širina 54 cm, dolžina 67 cm, rokav 60 cm. Velikost L: širina 58 cm, dolžina 68 cm, rokav 64 cm.4 kosov  M, 5 kosov L
Zelen športni pulover z motivi grafitov Udoben športni pulover z edinstvenim dizajnom, žametom v notranjem delu, kapuco, dvema žepoma in brez zadrge. Velikost M: širina 54 cm, dolžina 67 cm, rokav 60 cm. Velikost L: širina 58 cm, dolžina 68 cm, rokav 64 cm.4 kosov  M, 5 kosov L
Svetlo zelen športni pulover z barvnimi motivi Udoben športni pulover z edinstvenim dizajnom, žametom v notranjem delu, kapuco, dvema žepoma in brez zadrge. Velikost M: širina 54 cm, dolžina 67 cm, rokav 60 cm. Velikost L: širina 58 cm, dolžina 68 cm, rokav 64 cm.4 kosov  M, 5 kosov L
Rumen športni pulover z barvnimi motivi Udoben športni pulover z edinstvenim dizajnom, žametom v notranjem delu, kapuco, dvema žepoma in brez zadrge. Velikost M: širina 54 cm, dolžina 67 cm, rokav 60 cm. Velikost L: širina 58 cm, dolžina 68 cm, rokav 64 cm.4 kosov  M, 5 kosov L
Steklenička z infuzorjem. Kozarec s pokrovčkom iz bambusa in slamico iz nerjavečega jekla. Prostornina 400 ml.30 kosov. 
Aluminijasta steklenica s karabinom Enostenska steklenica iz aluminija s karabinom. Prostornina 750 ml. Karabin je za nepoklicno uporabo in ni namenjen plezanju. 30 kosov.
Termo pločevinka iz nerjavečega jekla Posoda iz nerjavečega jekla z dvema stenama in pokrovom. Posoda dlje časa ohranja pijačo toplo ali hladno. Prostornina 590 ml. 30 kosov. 
Kuhinjske rokavice Rokavice za prijemanje posode v pečici iz 100-odstotnega bombaža, 32 x 18 cm. 10 kosov. 
Sedalna vreča Lahka in udobna sedalna vreča z visokokakovostnim polnilom EPS biser. Tudi v daljšem obdobju se ne zdrobi. Velikost 90/90 cm, višina 100 cm. Z notranjo prevleko za blazino in zadrgo. 10 kosov.
Kovček Kovček na štirih kolesih, z izvlečnim ročajem in vgrajeno ključavnico s številkami. Velikost:10 kosov. 
Šopek lizik Pisan šopek lizik Chupa Chups. Izbor odličnih okusov lizik (jagoda, pomaranča, jabolko, češnja, lubenica in limona), zavitih kot cvetlični šopek. 30 kosov.
Mega lizika Mega lizika Chupa Chups vsebuje 15 lizik z različnimi okusi (jagoda, pomaranča, jabolko, češnja, lubenica in limona).30 kosov.
Sladka pizza Sladka pizza Chupa Chups vsebuje žele bombone in spominja na pravo pico, ki pa ima sadni okus. Na voljo je v pravi škatli za pico in je kot naročena, da jo delite z drugimi. 100 kosov.
Velika pločevinasta posoda z lizikami Chupa Chups Ta velika posoda z lizikami Chupa Chups je kot nalašč za shranjevanje igrač, lahko pa jo uporabite kot krasen in zabaven stol!60 kosov.
Nahrbtnik Nahrbtnik s sprednjim žepom in zadrgo ter oblazinjenim hrbtnim delom in naramnicami. Velikost 28 x 38 x 12 cm. 15 kosov. 

Organizator si pridržuje pravico, da kadar koli med akcijo spremeni vrsto, velikost in število navedenih nagrad.

Udeleženci nagradne igre

Posamezniki, stari do 14 let, sodelujejo prek svojega zakonitega zastopnika – starša ali skrbnika, ki deluje v njihovem imenu. Posamezniki, stari od 14 do 18 let, sodelujejo s soglasjem starša/skrbnika. Pravila ne dovoljujejo sodelovanja zaposlenih v družbah Magistrat International in Rubikon Gral, njihovih družinskih članov in vseh, ki so prispevali k organizaciji akcije.

Sodelovanje v akciji je povezano z nakupom izdelkov blagovne znamke Chupa Chups, in sicer:

 • Chupa Chups Best of in Fruit 12 g
 • Chupa Chups Surprise 12 g
 • Chupa Chups Skull 15 g
 • Chupa Chups Crazy Dips Cola 14 g
 • Chupa Chups Melody Pops Strawberry 15 g
 • Chupa Chups XXL Classic 29 g
 • Chupa Chups Mini v vrečki 30g
 • Chupa Chups Mini v vrečki 108g
 • Chupa Chups Mini v vrečki 210g
 • Chupa Chups v šopki 228g
 • Chupa Chups Mega lizika 120g

Način sodelovanja v nagradni igri

 1. Kupite lizike Chupa Chups
 2. Registriraj račune na spletni strani www.si.chupachupsclub.com
 3. Zamenjaj svoje točk za Chupa Chups nagrade

Objava nagrajencev

Skrbnik spletne strani na spletni strani z naslovom Zmagovalci vsakih štirinajst (14) dni objavi zmagovalce in osvojene nagrade v skladu z ZAKONOM O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (ZVOP).

Prevzem nagrad

Pri zamenjavi točk za nagrade se te točke takoj prenesejo z računa. Uporabniku se prek e-naslova, s katerim je račun registriran na spletni strani, omogoči dostop do vprašalnika, v katerem mora izpolniti svoje podatke za dostavo nagrade. Uporabnik bo nagrado prejel v štiridesetih (40) delovnih dneh na naslov za dostavo – osebni naslov ali poštni urad –, ki ga bo navedel v izpolnjenem in posredovanem vprašalniku skupaj z imenom in priimkom ter telefonsko številko. Stroške kurirskih storitev krije organizator.

Pravila Chupa Chups nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.si.chupachupsclub.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi