Oglasi

Citypark nagradna igra 2021: VELIKONOČNA nagradna igra

Oglasi

Citypark nagradna igra poteka od 20.03.2021 do 05.04.2021 do 12.00. ure.

Nagradni sklad obsega:
3x 100 EUR v darilnih bonih Desetak

Sodelujoči je lahko vsaka fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki je v celoti pravilno izpolnila in potrdila (poslala) obrazec za sodelovanje v nagradni igri.

Nakup ni pogoj za sodelovanje na e-listi in v nagradni igri.

Prireditelj prireja prijavo na ekskluzivni e-mailing s popusti in nagradno igro v promocijske namene. Namenjena je kupcem in obiskovalcem nakupovalnega središča Citypark. Nagradna igra bo objavljena na Facebook strani Cityparka in na spletni strani Cityparka.

Oglasi

Žrebanje nagrade za sodelujoče, bo potekalo v torek, dne 06. aprila 2021, ob 13.00 uri. Žreb nagrajencev bo opravljen računalniško, kar pomeni, da bo računalnik naključno izbral 3 nagrajence, ki bodo prejeli vsak po 100 EUR v darilnih bonih Desetak.

Nagrajenec (ime, priimek) bo objavljen na spletni strani Cityparka www.citypark.si in Facebook strani v torek 06.04.2021. Nagrajenec bo o prejemu nagrad obveščen po e-pošti, na naslov s katerim je sodeloval v nagradni igri. Nagrajenec je ob prevzemu nagrade dolžan v pogled predložiti dokument o davčni številki ter osebni dokument.

> Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri <

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi