COCA-COLA nagradna igra 2021: COCA-COLA APP JUNIJ 2021

Oglasi

COCA-COLA nagradna igra se začne 14.6.2021 in traja do vključno 18.7.2021 na območju Republike Slovenije.

Nagrade prvega žreba:
1 x GAMING SET 968,95 EUR:
1 x Playstation 5 digital edition + Sackboy A Big Adventure! + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 1 679,00 EUR
1 x Dualsense Controller PS5 1 69,99 EUR
1 x Pulse 3D Audio Headset 1 99,99 EUR
1 x PS5 Charging Station 1 29,99 EUR
1 x PS5 Media Remote 1 29,99 EUR
1 x PS5 Camera 1 59,99 EUR
Nagrade drugega žreba:
1 x ŠPORTNI PAKET (Firefly ISUP 300 COM, sup, oranžna; Firefly LGB 305, rolka, rjava; Firefly A 200 1.0, skiro, črna)

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Udeleženec je lahko, kljub večkratnem sodelovanju na oba načina (več nakupov in/ali več zgodb), izžreban samo enkrat.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju, osebe, zaposlene pri neodvisnih partnerjih, v oglaševalskih agencijah, vključenih v to promocijo, ter ožji družinski člani katere koli od omenjenih oseb.

Za sodelovanje si morajo sodelujoči naložiti mobilno aplikacijo Coke App (v nadaljevanju aplikacija), ki je dosegljiva na AppStore in Google Play. Ko aplikacijo uspešno naložijo na svoje mobilne telefone, se morajo sodelujoči registrirati in ustvariti profil v aplikaciji, vnesti svoje osebne podatke in sprejeti pravila nagradne igre ter podati soglasje za obdelavo osebnih podatkov. Vsak sodelujoči ima lahko izključno največ en profil znotraj aplikacije. Aplikacija bo sodelujočega vodila skozi pravilno uporabo.

Promocijski proizvodi, vključeni v promocijo, so označeni s promocijsko nalepko (etiketo) ali promocijskim zamaškom. Produkti, velikosti 0,5 L PET imajo kodo pod zamaškom, produkti 0,25 L RGB pa imajo kodo pod etiketo. Vsak promocijski proizvod je na voljo v trgovinah in gostinskih objektih na slovenskem trgu in vsebuje kodo, ki je natisnjena pod etiketo oziroma pod zamaškom (v nadaljevanju: koda). Promocijski proizvodi Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Limona, Fanta Organe Zero v pakiranju 0,5 L PET in Coca-Cola Zero v pakiranji 0,25 L RGB, ki so vključeni v promocijo, imajo vrednost 2 kovancev (1 produkt = 2 kovanca), preostali proizvodi pa vrednost 1 kovanca (1 produkt = 1 kovanec).

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri pod pogojem, da se strinjajo s predmetnimi pravili nagradne igre na sledeča načina:
a) Z nakupom proizvodov organizatorja nagradne igre, ki so predmet nagradne igre oziroma promocije, preko katerih zbirajo kovance, s katerimi lahko sodelujejo tudi v žrebanju (t.i. raffle), po svoji izbiri, znotraj mobilne aplikacije Coca-Cola app. Vsak nakup produkta, ki je vključen v
promocije, je vreden 1 ali 2 točki. Sodelujoči lahko kombinira zbrane točke z različnih proizvodov.
b) S posredovanjem avtorskega sestavka na temo „Zakaj mi je všeč Coca-Cola app?“ na elektronski naslov [email protected]. Udeleženec se s tem, ko posreduje sestavek oziroma zgodbo strinja s predmetnimi splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.coca-cola.si.  Sestavek mora vsebovati 500 znakov za pridobitev 1 kovanca in 1000 znakov za pridobitev 2 kovancev. Sestavek mora biti pripravljen v slovenskem jeziku.
Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo izloči iz sodelovanja v nagradni igri, o čemer obvesti pošiljatelja. Enako velja, če je vsebina poslane zgodbe neprimerna
ali ni v skladu s pozitivnimi vrednotami, ki jih Organizator spodbuja (izločene bodo vse zgodbe iz katerih izhaja vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in drugimi oblikami nestrpnosti, ki niso v skladu z notranjo politiko spodbujanja blagovnih znamk – predstavljajo znamko v slabi luči itn.).

Tekom trajanja predmetne nagradne igre bosta potekali dve žrebanji in sicer bodo vsa žrebanja izvedena dne 23.7.2021, pri čemer bodo v žrebanju upoštevane vse registracije profilov in vnosi kod do vključno dne 18.7.2021 do 00.00 ure. Nagrajenci bodo izžrebani z naključno izbiro računalnika. Žrebanje bo opravljeno v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Motnica 9, 1236 Trzin, nadzorovala pa ga bo dvočlanska komisija, ki jo določi izvajalec.

Končni izid nagradne igre (nagrajenci) bo objavljen na spletni strani organizatorja – www.coca-colahellenic.si. Če dobitnik nagrade v roku 10 dni od dne žreba ni dosegljiv na elektronskem naslovu, ki ga je navedel ob registraciji profila, dobitnik izgubi nagrado. Organizator bo nato izžrebal nadomestnega dobitnika
nagrade, ki bo o nagradi obveščen skladno s predmetnimi pravili.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Google Play App       Apple App Store

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi