Coca-Cola nagradna igra 2021: Osvoji Coca-Coline nagrade in deli čarovnijo!

Oglasi

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra se začne 15.11.2021 in traja do vključno 31.12.2021. Nagradna igra se organizira na območju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • 4 x ULTIMATE BEAUTY SET:
  • FOREO LUNA čistilo za obraz ™ 2 Professional Magenta
  • letna zaloga (6 kosov) Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator – lahka vlažilna krema
 • 3 x ŠPORTNI SET – Intersport bon v vrednosti 700 EUR
 • 1 x GAMING SET:
  • Sony Playstation PS5
  • igre Sackboy & Spiderman: Miles Morales
  • 2x joystick
  • slušalke
  • polnilno postajo
  • daljinski upravljalnik
  • kamera
 • 2 x GAMING SET:
  • TV 65 “Samsung Ultra HD
  • Wolt 500 EUR bon
  • hladilnik Coca-Cola Zero

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju, osebe, zaposlene pri neodvisnih partnerjih, v oglaševalskih agencijah, vključenih v to promocijo, ter ožji družinski člani katere koli od omenjenih oseb.

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične osebe, starejše od 13 let. Če je nagrajenec mladoletna oseba, mlajša od 16 let ali oseba z omejenimi sposobnostmi, lahko nagrado prevzame samo z dovoljenjem staršev ali zakonitega skrbnika. V tem primeru mora starš ali zakoniti skrbnik predložiti potrebne dokumente, vključno z izjavo o pravici do sodelovanja, izjavo o oprostitvi odgovornosti.

Produktov organizatorja promocije:

• Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limona, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite, vsi pakiranja 0,5 L PET in
• Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange, vsa pakiranja 0,25 L RGB

Promocijski proizvodi, vključeni v promocijo, so označeni s promocijsko nalepko (etiketo) ali promocijskim zamaškom. Produkti, velikosti 0,5 L PET imajo kodo pod zamaškom, produkti 0,25 L RGB pa imajo kodo pod etiketo. Vsak promocijski proizvod je na voljo v trgovinah in gostinskih objektih na slovenskem trgu in vsebuje kodo, ki je natisnjena pod etiketo oziroma pod zamaškom (v nadaljevanju: koda). Promocijski proizvodi Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Limona, Fanta Organe Zero v pakiranju 0,5 L PET in Coca-Cola Zero v pakiranji 0,25 L RGB, ki so vključeni v promocijo, imajo vrednost 2 kovancev (1 produkt = 2 kovanca), preostali proizvodi pa vrednost 1 kovanca (1 produkt = 1 kovanec).

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Udeleženec je lahko, kljub večkratnem sodelovanju na oba načina (več nakupov in/ali več zgodb), izžreban samo enkrat.

Za sodelovanje si morajo sodelujoči naložiti mobilno aplikacijo Coke App (v nadaljevanju aplikacija), ki je dosegljiva na AppStore in Google Play. Ko aplikacijo uspešno naložijo na svoje mobilne telefone, se morajo sodelujoči registrirati in ustvariti profil v aplikaciji, vnesti svoje osebne podatke in sprejeti pravila nagradne igre ter podati soglasje za obdelavo osebnih podatkov.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri pod pogojem, da se strinjajo s predmetnimi pravili nagradne igre na sledeča načina:
a) Z nakupom proizvodov organizatorja nagradne igre, ki so predmet nagradne igre oziroma promocije, preko katerih zbirajo kovance, s katerimi lahko sodelujejo tudi v žrebanju (t.i. raffle), po svoji izbiri, znotraj mobilne aplikacije Coca-Cola app. Vsak nakup produkta, ki je vključen v promocije, je vreden 1 ali 2 točki. Sodelujoči lahko kombinira zbrane točke z različnih proizvodov.
ali
b) S posredovanjem avtorskega sestavka na temo „Zakaj mi je všeč Coca-Cola app?“ na elektronski naslov [email protected]. Udeleženec se s tem, ko posreduje sestavek oziroma zgodbo strinja s predmetnimi splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.coca-cola.si. Sestavek mora vsebovati 500 znakov za pridobitev 1 kovanca in 1000 znakov za pridobitev 2 kovancev. Sestavek mora biti pripravljen v slovenskem jeziku. Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo izloči iz sodelovanja v nagradni igri, o čemer obvesti pošiljatelja. Enako velja, če je vsebina poslane zgodbe neprimerna ali ni v skladu s pozitivnimi vrednotami, ki jih Organizator spodbuja (izločene bodo vse zgodbe iz katerih izhaja vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in drugimi oblikami nestrpnosti, ki niso v skladu z notranjo politiko spodbujanja blagovnih znamk – predstavljajo znamko v slabi luči itn.).

Poslane zgodbe, ki jih bo organizator prejel po 31.12.2021, ne bodo prejle kovancev za sodelovanje v žrebu. Kode se bodo lahko vnašale v žreb oziroma raffle izključno do 31.12.2021 do 23:59:59 ure

Žrebanje

Tekom trajanja predmetne nagradne igre bodo potekala štiri žrebanja in sicer bodo vsa žrebanja izvedena dne 07.01.2021, pri čemer bodo v žrebanju upoštevane vse registracije profilov in vnosi kod do vključno dne 31.12.2021 do 23:59:59 ure.

Nagrajenci bodo izžrebani z naključno izbiro računalnika. Žrebanje bo opravljeno v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Motnica 9, 1236 Trzin, nadzorovala pa ga bo dvočlanska komisija, ki jo določi izvajalec.

Prevzem nagrad in davki

Če dobitnik nagrade v roku 10 dni od dne žreba ni dosegljiv na elektronskem naslovu, ki ga je navedel ob registraciji profila, dobitnik izgubi nagrado. Organizator bo nato izžrebal nadomestnega dobitnika nagrade, ki bo o nagradi obveščen skladno s predmetnimi pravili.

Dobitnik nagrade mora osebi za stik pri organizatorju nagradne igre predložiti vse potrebne informacije.

Dobitniki nagrade bodo svojo nagrado prevzeli osebno. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec dostaviti kopijo svojega osebnega dokumenta in kopijo davčne številke (v primeru, ko vrednost nagrade presega 42,00 EUR). V kolikor sodelujoči ne bo delil z organizatorjem podatkov o njegovi davčni številki v primeru, da vrednost nagrade presega 42 EUR, si organizator pridržuje pravico, da nagrade ne podeli.

Pravila

Coca-Cola nagradna igra pravila: www.coca-cola.si

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi