Oglasi

Coca-Cola nagradna igra 2021: COCA-COLA APP APRIL 2021

Oglasi

Coca-Cola nagradna igra traja od 12.4.2021 in traja do vključno 23.5.2021 na območju Republike Slovenije.

Nagradni sklad obsega
Nagrade prvega žreba:
Iphone 12 pro 256 GB – 1056,30€
Apple AirPods Pro – 214,25€
Nagrade drugega žreba:
Sony Playstation PS5 – 540,00€
PS5 Dualsense Wireless Controller – 52,22€
PS5 Pulse 3D Wireless Headset – 75,99€
PS5 DualSense Charging Station – 23,68€
PS5 Media Remote – 23,68€
PS5 HD Camera – 47,46€
Vrednost celotnega nagradnega sklada znaša 2.033,58 EUR + DDV.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju, osebe, zaposlene pri neodvisnih partnerjih, v oglaševalskih agencijah, vključenih v to promocijo, ter ožji družinski člani katere koli od omenjenih oseb.

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične osebe, starejše od 13 let. Če je nagrajenec mladoletna oseba, mlajša od 16 let ali oseba z omejenimi sposobnostmi, lahko nagrado prevzame samo z dovoljenjem staršev ali zakonitega skrbnika. V tem primeru mora starš ali zakoniti skrbnik predložiti potrebne dokumente, vključno z izjavo o pravici do sodelovanja, izjavo o oprostitvi odgovornosti, izjavo o pravici do javnega razkritja in izjavo o sprejemu nagrade. Predmetne izjave so posameznikom na voljo na spletni strani organizatorja www.coca-cola.si.

Način sodelovanja v nagradni igri

Oglasi

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Udeleženec je lahko, kljub večkratnem sodelovanju na oba načina (več nakupov in/ali več zgodb), izžreban samo enkrat.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri pod pogojem, da se strinjajo s predmetnimi pravili nagradne igre na sledeča načina:

a) Z nakupom proizvodov organizatorja nagradne igre, ki so predmet nagradne igre oziroma promocije, preko katerih zbirajo kovance, s katerimi lahko sodelujejo tudi v žrebanju (t.i. raffle), po svoji izbiri, znotraj mobilne aplikacije Coca-Cola app. Vsak nakup produkta, ki je vključen v promocije, je vreden 1 ali 2 točki. Sodelujoči lahko kombinira zbrane točke z različnih proizvodov.

b) S posredovanjem avtorskega sestavka na temo „Zakaj mi je všeč Coca-Cola app?“ na elektronski naslov [email protected]. Udeleženec se s tem, ko posreduje sestavek oziroma zgodbo strinja s predmetnimi splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.coca-cola.si. Sestavek mora vsebovati 500 znakov za pridobitev 1 kovanca in 1000 znakov za pridobitev 2 kovancev. Sestavek mora biti pripravljen v slovenskem jeziku.

Promocijski proizvodi, vključeni v promocijo, so označeni s promocijsko nalepko (etiketo) ali promocijskim zamaškom. Produkti, velikosti 0,5 L PET imajo kodo pod zamaškom, produkti 0,25 L RGB pa imajo kodo pod etiketo. Vsak promocijski proizvod je na voljo v trgovinah in gostinskih objektih na slovenskem trgu in vsebuje kodo, ki je natisnjena pod etiketo oziroma pod zamaškom (v nadaljevanju: koda). Promocijski proizvodi Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Limona, Fanta Organe Zero v pakiranju 0,5 L PET in Coca-Cola Zero v pakiranji 0,25 L RGB, ki so vključeni v promocijo, imajo vrednost 2 kovancev (1 produkt = 2 kovanca), preostali proizvodi pa vrednost 1 kovanca (1 produkt = 1 kovanec).

Za sodelovanje si morajo sodelujoči naložiti mobilno aplikacijo Coke App (v nadaljevanju aplikacija), ki je dosegljiva na AppStore in Google Play. Ko aplikacijo uspešno naložijo na svoje mobilne telefone, se morajo sodelujoči registrirati in ustvariti profil v aplikaciji, vnesti svoje osebne podatke in sprejeti pravila nagradne igre ter podati soglasje za obdelavo osebnih podatkov. Vsak sodelujoči ima lahko izključno največ en profil znotraj aplikacije. Aplikacija bo sodelujočega vodila skozi pravilno uporabo.

Po registraciji se v aplikacijo na za to označeno mesto vnese desetmestno kodo, ki jo je potrošnik prejel na enega izmed spodaj navedenih načinov (nakup ali priprava sestavka, kot spodaj). Ne glede na način pridobitve desetmestne kode velja, da je vsako kodo mogoče koristiti izključno enkrat. Če se bo v aplikacijo koda vnašala večkrat, se bo upošteval le prvi vnos, vsi naknadni pa se ne bodo upoštevali. Kode in druge promocijske etikete, ki se ne nanašajo na navedeno promocijo, se ne morejo koristiti znotraj te promocije.

Tekom trajanja predmetne nagradne igre bosta potekali dve žrebanji in sicer bodo vsa žrebanja izvedena dne 28.5.2021, pri čemer bodo v žrebanju upoštevane vse registracije profilov in vnosi kod do vključno dne 23. 5.2021 do 00.00 ure. Nagrajenci bodo izžrebani z naključno izbiro računalnika.

Če dobitnik nagrade v roku 10 dni od dne žreba ni dosegljiv na elektronskem naslovu, ki ga je navedel ob registraciji profila, dobitnik izgubi nagrado. Organizator bo nato izžrebal nadomestnega dobitnika nagrade, ki bo o nagradi obveščen skladno s predmetnimi pravili.

Dobitnik nagrade mora osebi za stik pri organizatorju nagradne igre predložiti vse potrebne informacije.

Dobitniki nagrade bodo svojo nagrado prejeli po pošti na naslov, ki ga bodo navedli.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

 

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi