COCA-COLA promocija: APP 2021

Oglasi

COCA-COLA promocija se začne 12.4.2021 in traja do vključno 31.12.2021. Promocija se organizira na območju Republike Slovenije.

Promocijski proizvodi, vključeni v promocijo, so označeni s promocijsko nalepko (etiketo) ali promocijskim zamaškom. Produkti, velikosti 0,5 L PET imajo kodo pod zamaškom, produkti 0,25 L RGB pa imajo kodo pod etiketo. Vsak promocijski proizvod je na voljo v trgovinah in v gostinskih objektih na slovenskem trgu in vsebuje kodo, ki je natisnjena pod etiketo oziroma pod zamaškom (v nadaljevanju: koda).

Za sodelovanje v promociji morajo biti etikete originalne in iz promocijskih pakiranj proizvedenih ali distribuiranih s strani proizvajalca (Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o.)

Način in pogoji sodelovanja v programu zvestobe:
1.1. Z nakupom promocijskih pakiranj, ki so predmet promocije, sodelujoči pridobi možnost zbiranja točk, ki jih lahko znotraj aplikacije oziroma promocije zamenja za darila, na način v skladu s predmetnimi pogoji sodelovanja. Vsak nakup produkta, ki je vključen v promocije, je vreden 1 ali 2 točki. Sodelujoči lahko kombinira zbrane točke z različnih proizvodov.
1.2.  S posredovanjem avtorskega sestavka na temo „Zakaj mi je všeč Coca-Cola app?“ na elektronski naslov [email protected]. Udeleženec se s tem, ko posreduje sestavek oziroma zgodbo strinja s predmetnimi splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.coca-cola.si. Sestavek mora vsebovati 500 znakov za pridobitev 1 kovanca in 1000 znakov za pridobitev 2 kovancev. Sestavek mora biti pripravljen v slovenskem jeziku.

2.)       Sodelujoči mora hkrati s tem naložiti aplikacijo Coca-Cola App (v nadaljevanju aplikacija), ki je dosegljiva na AppStore in Google Play. Ko aplikacijo uspešno naložijo na svoje mobilne telefone, se morajo sodelujoči registrirati in ustvariti profil v aplikaciji, vnesti svoje osebne podatke in sprejeti pravila promocije ter podati soglasje za obdelavo osebnih podatkov. Vsak sodelujoči ima lahko izključno največ en profil znotraj aplikacije. Aplikacija bo sodelujočega vodila skozi pravilno uporabo.

3.)       Po uspešni registraciji v aplikaciji mora sodelujoči vnesti v za ta namen označen prostor desetmestno kodo, ki jo sodelujoči najde pod etiketo proizvodov, ki so predmet promocije. Na posameznem proizvodu, ki je del promocije se nahaja ena desetmestna koda, pri čemer je vsako kodo mogoče koristiti izključno enkrat. Če se bo v aplikacijo koda vnašala večkrat, se bo upošteval le prvi vnos, vsi naknadni pa se ne bodo upoštevali. Kode in druge promocijske etikete, ki se ne nanašajo na navedeno promocijo, se ne morejo koristiti znotraj te promocije.

4.)       Sodelujoči v promociji pridobi pravico do daril oziroma nagrad znotraj promocije skladno s predmetnimi pravili promocije s kombinacijo zbiranja kovancev zvestobe in tako imenovanih gems (draguljev). Način in pogoji za pridobitev gems (draguljev), ki jih posameznik dobi z igranjem igric znotraj aplikacije, so na voljo znotraj aplikacije (t.i. Terms of use), ki so hkrati objavljene tudi na spletni strani organizatorja www.coca-cola.si. Promocijske nagrade so odvisne izključno od števila kovancev zvestobe (coins), ki jih je sodelujoči zbral tekom promocije in kombinacijo kovancev zvestobe ter gems (draguljev) oziroma samih gems (draguljev). Sodelujoči v vsakem trenutku tekom trajanja promocije lahko na svojem registriranem profilu znotraj aplikacije preveri vrsto in število še dostopnih nagrad in hkrati s tem tudi način njihovega prevzema.

Vse informacije o načinu prevzema nagrade sodelujoči dobi preko sporočil na FB strani: www.facebook.com/Coca-Cola, ali na uradnem elektronskem naslovu [email protected]

Prejemnik nagrade bo lahko zamenjal nagrado v aplikaciji, glede na protivrednost zbranih kovancev zvestobe oziroma gems (draguljev). Število zbranih kovancev oziroma gems (draguljev) se zmanjša glede na vrednost darila, ki si ga sodelujoči izbere.  Sodelujoči bo lahko nato še naprej zbiral kovancev zvestobe oziroma gems (dragulje) in jih vse do zaključka promocije unovčeval za darila oziroma nagrade znotraj promocije. Sodelujoči mora vselej upoštevati predmetna pravila.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

 

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi