Oglasi

Cockta nagradna igra 2021: IGRAJ ZA SVOJO STVAR!

Oglasi

Cockta nagradna igra 2021 traja od 01.05.2021 do 30.06.2021.

Nagradni sklad obsega:
10 x Apple Iphone 12 64 GB, white
9 x Beats Solo Pro Wireless Noise Canceling Headphones, Ivory
9 X Garmin Fenix 6s
33 x Cockta JBL Flip 5, white

V nagradni igri lahko sodeluje vsak polnoletni potrošnik (fizična oseba s stalnim ali prijavljenim prebivališčem v Republiki Sloveniji), ki v kateri koli trgovini v Republiki Sloveniji kupi vsaj en izdelek Cockta, ki vsebuje nagradno kodo na notranji strani embalaže izdelka (pod zamaškom) in pošlje kodo preko spletne strani nagradnaigra.cockta.eu. Vnesti je treba kodo, ki se nahaja na notranji strani embalaže izdelka (pod barvnim zamaškom), (beli zamašek z modrimi črtami in modri zamašek z belimi črtami) in obvezne osebne podatke, potrebne za izvedbo nagradne igre in doseganje namena, za katerega je igra organizirana skladno s temi Pravili (ime in priimek, kontaktna številka, e-mail naslov). Ena koda velja kot ena prijava v nagradno igro.

V nagradno igro so vključeni izdelki “Cockta original” v embalaži 0,5 l in 1,5 l ter izdelki “Cockta free” v embalaži 0,5 l in 1,5 l, z barvnimi zamaški (beli zamašek z modrimi črtami in modri zamašek z belimi črtami).

Brez nakupa (nakup izdelkov Cockta ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri):
Sodelovanje v nagradni igri je možno tudi brez nakupa, in sicer tako, da pošljete e-mail na naslov: [email protected] in napišete kratko zgodbo v obsegu do 300 besed na temo “Najljubši spomin ali anekdota ob pitju Cockte”. Vsak posameznik lahko v času trajanja nagradne igre sodeluje z več različnimi prispevki, vendar tudi v tem primeru veljajo enake omejitve kot pri sodelovanju z nakupom.Vsak posameznik sme v času trajanja te nagradne igre sodelovati z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe v vsaj 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega sodelujočega. V nasprotnem primeru bodo ta besedila diskvalificirana.

Oglasi

Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri brez nakupa izdelka, morajo samostojno oblikovati zahtevano besedilo za sodelovanje in biti edini avtorji besedila. Posamezno besedilo lahko udeleženec uporabi samo enkrat.

Če je poslano besedilo v skladu s temi Pravili in določenim številom besed, bo udeleženec prejel povratni e-mail, na podlagi katerega bo lahko sporočil svoje dodatne podatke, kot so; ime, priimek, naslov in hišna številka, kraj bivanja, poštna številka, datum rojstva, letnica rojstva, kontakt (telefonska/številka mobilnega telefona)

Nagrajenci bodo izbrani iz centralne baze podatkov, s pomočjo računalniške aplikacije z naključnim izborom. Žrebanja bo nadzorovala tričlanska komisija, o poteku žrebanja pa se bo vodil tudi zapisnik.

Cockta nagradna igra 2021 – Žrebanje nagrajencev po naslednjem razporedu

Ena oseba lahko osvoji samo eno od nagrad, v kolikor se bo izkazalo da je izžrebanec nagrado že prejel, se mu nagrada ne podeli in bo izžreban nov nagrajenec.

Imena nagrajencev bodo objavljena najkasneje v 8 dneh po vsakem žrebanju na spletni strani nagradnaigra.cockta.euPrejemniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni tudi pisno po elektronski pošti v 8 dneh po žrebanju.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi