Cockta nagradna igra 2022: Za Valentinovo postani FREE!

Trajanje:

Cockta nagradni natečaj poteka od 1.2.2022 do vključno 13.2.2022 do 23:59 in je organiziran na ozemlju Srbije (brez Kosova in Metohije), Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Slovenije.

Nagrade:

  • 20 x po en Cockta paket presenečenja za vsakega nagrajenca in tako bodo nagrajenci imeli možnost, da ekskluzivno prvi preizkusijo nov izdelek.

Sodelovanje

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju imajo vse polnoletne osebe – državljani in/ali prebivalci Republike Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Slovenije, razen oseb, zaposlenih pri organizatorju in/ali agenciji ali pri kateri koli drugi pravni osebi, ki sodeluje pri organizaciji tega natečaja.

Način sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradnem natečaju je potrebno, da udeleženec odgovori na eno izmed 5 VPRAŠANJ v obdobju od 01.02.2022 s pričetkom ob 00:01 do 13.02.2022 do 23:59 z omejitvijo uporabe do največ 200 znakov v odgovoru.

  1. Z vstopom na spletno stran www.cockta.eu/be_free udeleženec izpolni obrazec, če želi sodelovati, v nagradnem natečaju.
  2. Za registracijo in sodelovanje udeleženec najprej vnese svoje podatke (ime, priimek, kontaktni telefon, državo in e-poštni naslov), nato pa iz spustnega menija izbere eno vprašanje, na katerega odgovori. Udeleženec sme sodelovati le s svojimi podatki.

Med eno prijavo lahko udeleženec odgovori le na eno vprašanje. V kolikor želi udeleženec odgovoriti na drugo vprašanje, mora ponovno izpolniti vse podatke. En udeleženec ima v času trajanja nagradnega natečaja pravico oddati več kot eno prijavo, v času nagradnega natečaja pa lahko prejme le eno nagrado.

Pri vsaki novi prijavi lahko udeleženec izbere katero koli vprašanje, tudi tisto, na katerega je že odgovoril v prejšnjih prijavah, vendar mora biti vsak odgovor udeleženca izviren in ne sme uporabiti elementov iz odgovorov iz prejšnjih prijav.

Po prijavi udeležencev bo Organizator pregledal vsako prijavo in če bo ugotovil, da prijava izpolnjuje vse pogoje tega nagradnega natečaja in če je prijava izvedena na ustrezen način (brez žaljivih/vulgarnih ali drugih neprimernih vsebin v nasprotju z zakonom in splošno sprejetimi normami obnašanja v družbi) in podobno, bo prijava odobrena v 48 urah. Ime udeleženca, ter njegov/njen odgovor bo viden na spletni strani www.cockta.eu/be_free.

Nagradno žrebanje

Organizator bo zmagovalce izbral na podlagi kriterijev: najboljši/najslabši/najbolj impresiven odgovor.

Prevzem nagrad

Ime nagrajenca ter njegov odgovor bo objavljen 14.02.2022 na spletni strani, odgovor pa na spletni strani www.cockta.eu/be_free v obliki videa.

Osvojene nagrade bodo poslane na domači naslov nagrajenca, po posredovanju naslova za dostavo in davčne številke, v kolikor je to potrebno za realizacijo nagrade po predpisih države, v kateri ima nagrajenec prebivališče.

V kolikor se prejemnik nagrade iz tega nagradnega natečaja v 15 dneh od dneva objave nagrajenca ne odzove na telefon, se šteje, da se je nagrajenec odpovedal nagradi, organizator pa ni več dolžan dostaviti nagrade. Izbran bo nadomestni prejemnik nagrade, ki izpolnjuje vse zahteve po teh pravilih.

Pravila Cockta nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre