Oglasi

Cockta nagradna igra: 70 nagrad za 70. rojstni dan

Oglasi

Trajanje:

Cockta nagradna igra poteka od 1.9.2023 00:00 do 31.10.2023 23:59.

Nagrade:

 • 5 x Darilni bon za potovanje v vrednosti do 1.500 € (z DDV)
 • 15 x Garmin pametna ura – vrednost posamezne nagrade je 384,30 € (z DDV)
 • 50 x Samsonite potovalni nahrbtnik – vrednost posamezne nagrade je 135 € (z DDV)

Organizator

Atlantic Droga Kolinska d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, MBS: 2114011

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri sme sodelovati vsak polnoletni potrošnik (fizična oseba), s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju nagradne igre njegovih povezanih družbah in Agencijah ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

IZDELKI IN PAKIRANJA, KI SODELUJO V NAGRADNI IGRIV nagradno igro so vključeni izdelki

 • Cockta original, Cockta free in Cockta blondie v embalaži 0,5 l in 1,5 l s črtastim zamaškom kupljeni na katerokoli prodajnem mestu v Republiki Sloveniji in
 • Cockta original, Cockta free in Cockta blondie v embalaži 0,275 l kupljeni v kateremkoli gostinskem objektu v Republiki Sloveniji.

Kako sodelovati?

Nakup izdelkov Cockta ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

I. Z nakupom:

Oglasi

STEKLENICA:

 1. NAROČI KATEROKOLI COCKTO, POPIJ JO IN POIŠČI KODO ZNOTRAJ STEKLENIČKE.
 2. VNESI KODO NA NAGRADNAIGRA.COCKTA.EU
 3. OSVOJIŠ LAHKO ENO IZMED 70 SUPER NAGRAD!

PLASTENKA:

 1. KUPI KATEROKOLI COCKTO, 0, 5 L ALI 1, 5 L IN POIŠČI KODO POD ZAMAŠKOM
 2. KODO VNESI NA NAGRADNAIGRA.COCKTA.EU
 3. OSVOJIŠ LAHKO ENO IZMED 70 SUPER NAGRAD!

Če potrošnik na prodajnem mestu ali v gostinskem objektu v času trajanja nagradne igre, kupi katerokoli pakiranje navedeno v teh pravil, ki ne vsebuje unikatne kode, ima na podlagi računa in praznega pokrovčka oz. prazne etikete teh Pravil pravico, da zahteva kodo, ki mu bo omogočila sodelovanje v nagradni igri. Črtasti pokrovček ali stekleničko z etiketo skupaj z računom in svojim elektronskim naslovom pošlje izključno po pošti na naslov Organizatorja: Atlantic Droga Kolinska d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana, s pripisom: Cockta. Za dodelitev nagradne kode se bodo upoštevale pošiljke, ki bodo na navedeni naslov prispele najkasneje do 30. 10. 2023 do 09:00:00 in bodo udeleženci kodo vnesli do 31. 10. 2023 do 23:59, tj. do konca trajanja nagradne igre. V primeru nejasnosti in potrebe po dodatnih informacijah naj se potrošnik vsak delovni dan od 9. do 15. ure obrne na brezplačno številko kontaktnega centra Organizatorja: 080 11 31.

II. Brez nakupa:

Sodelovanje v nagradni igri je možno tudi brez nakupa, in sicer tako, da udeleženec napiše kratko zgodbo v obsegu od 100 do 300 besed na temo „S Cockto praznujem rojstni dan …” (v nadaljevanju zgodba)

Vsak posameznik sme v času trajanja te nagradne igre sodelovati z več različnimi prispevki tj. z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe v vsaj 80 % besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega sodelujočega. V nasprotnem primeru bodo zgodbe diskvalificirane. Tudi v primeru sodelovanja brez nakupa veljajo enake zahteve in omejitve kot pri sodelovanju z nakupom.

V kolikor je poslano besedilo skladno s temi Pravili in določenim številom besed, bo udeleženec prejel povratno elektronsko pošto, v okviru katere bo prejel kodo za sodelovanje v nagradni igri – nadaljnji postopek sodelovanja je nato enak kot v primeru sodelovanja z nakupom.

Zaradi pravočasne dodelitve kode se bodo upoštevala besedila, ki bodo po elektronski pošti na naslov: [email protected] prispele najkasneje do 30. 10. 2023 do 9:00:00 in bodo udeleženci kodo vnesli do 31. 10. 2023 do 23:59, tj. do konca trajanja nagradne igre. V primeru nejasnosti in potrebe po dodatnih informacijah se potrošniki lahko obrnejo na brezplačno številko kontaktnega centra Organizatorja: 080 11 31, vsak delovni dan od 9. do 15. ure.Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri brez nakupa izdelka, morajo zahtevano besedilo za sodelovanje samostojno oblikovati in biti izključni avtorji besedila. Posamezno besedilo sme udeleženec uporabiti le enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 6.11.2023 med vsemi pravilno oddanimi prijavami, ki so prispele med 1.9.2023 00:00 do 31.10.2023 23:59.

Nagrajenci bodo izbrani iz centralne baze podatkov, s pomočjo računalniške aplikacije z naključnim izborom.

Ena oseba sme osvojiti samo eno od nagrad, v kolikor se bo izkazalo da je izžrebanec nagrado že prejel, se mu nagrada ne podeli in se upošteva prijava rezervnega nagrajenca.

Objava nagrajencev

Imena nagrajencev bodo objavljena najkasneje v 15 dneh po žrebanju na spletni strani nagradnaigra.cockta.eu.

Obveščanje nagrajencev

Prejemniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni tudi pisno po elektronski pošti v 8 dneh po žrebanju.

Prejem nagrad

Nagrajenec mora organizatorju posredovati vse potrebne podatke za predajo nagrade v 7 dneh po prejemu klica oziroma obvestila o upravičenosti do nagrade, dostavljenega s strani organizatorja. V nasprotnem primeru se šteje, da se je nagrajenec odpovedal nagradi.

Nagrajenci, ki izpolnjujejo pogoje iz teh Pravil, bodo lahko nagrado prevzeli v 30 dneh od datuma prejema pisnega obvestila o upravičenosti do nagrade, s predložitvijo osebne izkaznice ali drugega osebnega dokumenta na vpogled in dostavo davčne številke v Republiki Sloveniji.

Nagrado potovanje bo za organizatorja podelila Agencija Kompas, ostale nagrade bo podelil organizator.

Če nagrajenec nagrade ne prevzame v navedenem roku, ga organizator ali agencija Kompas o tem pisno obvesti in odredi nadaljnji rok 15 dni za prevzem nagrade. V primeru, da nagrajenec niti v naknadnem roku ne prevzame nagrade, izgubi pravico do prejema te nagrade.

Pravila Cockta nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.cockta.eu

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi