Curaprox in dm nagradna igra

Oglasi

Trajanje:

Curaprox in dm nagradna igra poteka od 23.5.2023 do 19.6. 2023.

Nagrade:

  • 10 x komplet izdelkov za ustno nego Curaprox

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Sloveniji, ki so imetniki DM active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na dva enakovredna načina:

a) Ob nakupu izdelkov Curaprox posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja. Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom).

b) Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom “Za marketing” z odgovorom na vprašanje “Katera je vaša najljubša Curaprox ščetka in zakaj?” v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 29.6.2023 na sedežu organizatorja nagradne igre.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v sedmih dneh po žrebanju nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu.

Prevzem nagrad

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu so- organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko.

Organizator nagradne igre s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade.

Nagrajenec je dolžan predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki je bil izžreban in ki dokazuje nakup izdelkov, sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade.

Pravila Curaprox nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi
www.dm.si/novo/nagradne-igre/nagradna-igra-curaprox-1857372

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi