Oglasi

dm nagradna igra: 2 vstopnici za koncert Eda Sheerana

Oglasi

Trajanje:

dm nagradna igra poteka od 1.7.2024 do 27.7.2024.

Nagrade:

  • 2 x vstopnica za koncert Eda Sheerana v Zagrebu, 10.8.2024.

Udeleženci nagradne igre:

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki aplikacije Moj dm ali dm active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja v nagradni igri:

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom izdelka

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na dva načina:

Oglasi

a) Ob nakupu izdelkov v vrednosti vsaj 20 € v dm prodajalni na Gosposvetski cesti 11, Ljubljana. Posameznik vpiše številko računa, številko dm računa ter svoje podatke na kuponček, ki ga prejme ob izpolnitvi pogoja nakupa na blagajni.

b) Brez nakupa, tako da posameznik pošlje dopis na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana s pripisom “Za marketing” in odgovori na tri vprašanja. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Dopis mora biti poslan tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 30.7.2024 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so opravili nakup izdelkov v vrednosti vsaj 20 € v dm prodajalni na Gosposvetski cesti 11, Ljubljana v obdobju od 1.7.2024 do 27.7.2024.

Nagrajenec bo izžreban z naključnim algoritmom.

Objava nagrajencev

Nagrajenec bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v sedmih dneh po žrebanju nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov.

Dobitniki nagrad

Dobitniki nagrad morajo predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki dokazuje nakup izdelkov sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade. V kolikor je izžrebanec sodeloval z dopisom, mora prav tako poslati priporočeno pošto ali mail s podatki, brez dokazila o nakupu.

Prevzem nagrad

Nagrajenec mora pred prevzemom nagrade podpisati izjavo, s katero se strinja s pravili nagradne igre in potrjuje prevzem nagrade. Če nagrajenec v petih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Pravila

Pravila si lahko ogledate TUKAJ.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi