dm nagradna igra 2020: Schwarzkopf darilni paket

dm nagradna igra poteka od 14. februra 2020 do 29. februara 2020. To je brezplačna nagradna igra, kjer vam ni treba kupiti izdelka Schwarzkopf.

Nagradni sklad vključuje naslednje nagrade:
15 x Schwarzkopf darilni paket

Sodelovanje v nagradni igri je zelo preprosto. Odgovorite na nagradna vprašanja in lahko osvojite eno od nagrad! Vprašanja niso težka, zato imate priložnost osvojiti dragocen paket

Žrebanje nagrad bo potekalo naključno 6.3.2020 s soorganizatorjem nagradne igre. Predstavnik soorganizatorja je odgovoren za izžrebavanje nagrad in nadzor nad potekom pokala.

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po e-pošti ali s klicem na telefonsko številko v roku najkasneje mesec dni po izvedenem žrebanju. Organizator bo v elektronsko sporočilo, ki ga pošlje, vključil dodatne informacije o tem, kje, kdaj in kako lahko nagrajenec prevzame nagrado. Zmagovalci bodo objavljeni tudi na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si najpozneje v sedmih delovnih dneh po zaključku žreba. Preprosto, z odgovorom na nekaj vprašanj sestavite dragocen paket. Spremljajte nas, saj kmalu prihajajo nove brezplačne nagrade.

Za igranje kliknite TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <