dm nagradna igra 2022: Orbico parfumerija

Oglasi

Trajanje:

dm nagradna igra poteka od 23.11.2021 do 10.1.2022.

Nagrade:

9 x dm darilna kartica v vrednosti 100 EUR

Sodelujoči

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Pogoji sodelovanja

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na 2 enakovredna načina:
a) Ob nakupu dveh ali več izdelkov Bruno Banani, David Beckham, Naomi Campbell, Christina Aguilera, Antonio Banderas, s.Oliver, Women Secret, James Bond,
Pepe Jeans, Kids Fragrances Airval, Betty Barclay, Adopt, Vera Wang, Gabriela Sabatini, posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/nagradne-igre. Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom). V nagradni igri lahko posamezniki sodelujejo z blagajniškimi računi in računi dm spletne trgovine, ki so izdani v času trajanja nagradne igre (od 23. 11. 2021 do 10. 1. 2022 do 00.00). Vsi obrazci, ki bodo oddani po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.
ali
b) Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Kateri vonj vam je najljubši in zakaj?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 11.1.2022 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d.o.o. in [email protected] v obdobju od 23.11.2021 do 10.1.2022 do 00.00. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada.

Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad.

Prevzem nagrad

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu so- organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko. Nagrajenec je dolžan predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki je bil izžreban in ki dokazuje nakup izdelkov, sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade. V kolikor je izžrebanec sodeloval z dopisom mora prav tako poslati priporočeno pošto ali mail s podatki, le brez dokazila o nakupu.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi