dm nagradna igra 2022: Veganuar

Trajanje:

dm nagradna igra poteka od 12.1.2022 do 26.1.2022.

Nagrade:

  • 1 x paket dmBio veganskih izdelkov

Osebe, ki lahko sodelujejo v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na naslednji način:

V SPLETNI OBRAZEC vpišite svoje podatke in odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi: Kateri izdelek iz naše ponudbe boste preizkusili v veganuarju?

Žrebanje nagrad bo potekalo 27.1.2022 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na www.dm.si

OBVEŠČANJE NAGRAJENCEV

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad. Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate žrebanja ni mogoča.

PREVZEM NAGRAD

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu so- organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja in davčno številko. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko. Nagrajenec je dolžan predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki je bil izžreban in ki dokazuje nakup izdelkov, sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre