dm nagradna igra 2024: Dnevi nege obraza

Trajanje:

dm nagradna igra poteka od 1.3.2024 od 00:00 do 1.4.2024 24:00 ure in se organizira in izvaja v vseh prodajalnah dm na področju Republike Slovenije in v spletni trgovini dm.si.

Nagrade:

 • 1 x vikend razvajanje za dve osebi v Bled Rose Hotelu v vrednosti 464 €
 • 1 x 12 knjižic receptov Patricie Pangeršič
 • 1 x kuharska knjiga Tvoja fit kuharica
 • 1 x knjiga Sladka fit kuhinja
 • 2 x bon za Fit akademijo FA13
 • 2 x Dyson Airwrap oblikovalec las Complete Nickel/Copper LONG
 • 3 x 5.000 točk na active beauty kartico (se pripiše na kartico)
 • 5 x bon za dermadiagnostiko v frizersko kozmetičnem salonu dm Studio
 • 10 x bon v vrednosti 40 € v frizersko kozmetičnem salonu dm Studio
 • 100 x lepotnih paketov za nego obraza

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo te splošne pogoje, objavljene na spletni strani www.dnevi-nege-obraza.si Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

 • A. na podlagi spletne prijave s številko računa;
 • B. na podlagi poslanega SMS sporočila s številko računa;
 • C. s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Moj najljubši dm izdelek«

(A): na podlagi spletne prijave
Uporabnik v obdobju od 1.3.2024 do 1.4.2024 opravi vsaj en nakup izdelkov za nego obraza v vrednosti najmanj 25,00 EUR z DDV in obdrži račun (nakup opravljen v prodajalnah DM na področju Republike Slovenije ali v spletni trgovini DM, ob predložitvi dm active beauty kartice).

Z vpisom na spletni strani www.dnevi-nege-obraza.si , kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: številka računa , ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov. Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre, soglasje za obdelavo osebnih podatkov (takšno soglasje je obvezno za sodelovane v nagradni igri) v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih in soglasje za tržne namene
(neobvezno).

(B): S na podlagi poslanega SMS sporočila:

 1. korak: udeleženec v obdobju od 1.3.2024 do 1.4.2024 opravi vsaj en nakup izdelkov za nego obraza v vrednosti najmanj 25,00 EUR z DDV in obdrži račun (nakup opravljen v prodajalnah DM na področju Republike Slovenije ali v spletni trgovini DM, ob predložitvi
  dm active beauty kartice).
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo DM in  številko računa – primer: »DM P0012-B1-12345«.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s
  katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 2250). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. 

Če se udeleženec s splošnimi pogoji in obdelavo osebnih podatkov ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje, v nagradni igri ne more sodelovati.

Seznam izdelkov vključeni v nagradno igro najdete na Dnevna rutina nege obraza za sijočo in zdravo kožo | dm Slovenija.

(C): sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Moj najljubši dm izdelek.«
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na naslov dm drogerie markt d.o.o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana s pripisom Nagradna igra pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Moj najljubši dm izdelek.« (v nadaljevanju: zgodba) ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in telefonsko številko).

Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni podano strinjanje s splošnimi pogoji te nagradne igre in obdelavo osebnih podatkov ali če le-teh ne posreduje, ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno. Vsak udeleženec lahko v času trajanja te nagradne igre sodeluje z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe vsaj v 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega udeleženca. Prav tako zgodba ne sme biti napisala s pomočjo umetne inteligence. V nasprotnem primeru bodo ta besedila oz. zgodbe diskvalificirane.

Organizator razglasi prijavo za neveljavno tudi, če je vsebina poslane zgodbe neprimerna, ali če iz vsebine izhaja vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

V primeru sodelovanja s posredovano zgodbo je prepovedana kakršna koli zloraba nagradne igre. Zlorabo nagradne igre predstavljajo zlasti prepogoste prijave (tj. več kot 1 prijava v posameznem tednu trajanja nagradne igre). V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca izključiti iz sodelovanja v nagradni igri in iz sodelovanja v nagradnem žrebanju. Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe.

Udeleženec lahko z eno posredovano številko računa ali eno posredovano zgodbo sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec v primeru želje po večkratnem sodelovanju v nagradni igri z nakupom opraviti več nakupov in vsakokrat vpisati drugo številko računa ali posredovati več različnih zgodb. Udeleženec je lahko z eno posredovano številko računa ali eno poslano zgodbo izžreban samo enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo dne 3.4.2024 v prostorih družbe SEDEM d.o.o..

Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Skupaj bo izžrebanih 126 dobitnikov nagrad oziroma nagrajencev. Prav tako se izžreba 10 rezervnih nagrajencev.

Vsak udeleženec lahko dobi samo eno nagrado. Če je udeleženec izžreban dvakrat ali večkrat, prejme eno nagrado, in sicer tisto za katero je bil izžreban najprej.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrade se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.dnevi-nege-obraza.si

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrade se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.dnevi-nege-obraza.si, prav tako pa se ga v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, ki je bila posredovana s prijavo preko spleta, SMS-a ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od posredovanja vseh potrebnih podatkov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.dnevi-nege-obraza.si. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) dodatno pošlje še naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega prebivališča,
 • davčno številko – za prejemnike nagrad, katerih vrednost prejete nagrade preseže vrednost 42,00 EUR.

in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov SEDEM d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin, s pripisom: »DM nagradna igra«.

Hkrati z navedenimi osebnimi podatki pa mora nagrajenec, ki je v nagradni igri sodeloval na način iz točke A ali B, posredovati tudi sliko/scan računa, ki dokazuje nakup izdelkov za nego obraza v vrednosti najmanj 25,00 EUR v eni od prodajaln DM na področju Republike Slovenije ali v spletni trgovini DM in predložil dm active beauty kartico.

Pravila dm nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.dnevi-nege-obraza.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre