Oglasi

DM nagradna igra: Babylove

Oglasi

DM nagradna igra Babylove poteka od 27.7.2021 do 30. 8. 2021

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:
1 x torta Stories by Lea
1 x set za praznovanje Arbadakarba

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na 2enakovredna načina:
a) Ob nakupu izdelkov vsaj 3 izdelkov babylove, posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/nagradne-igre. Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom). V nagradni igri lahko posamezniki sodelujejo z blagajniškimi računi in računi dm spletne trgovine, ki so izdani v času trajanja nagradne igre (od 27.7.2021 do 30.8.2021 do 00.00). Vsi obrazci, ki bodo oddani po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.
ali
b) Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom “Za marketing” z odgovorom na vprašanje “Kateri so najljubši babylove izdelki vašega malčka” v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 27.7.2021 do 30. 8. 2021. Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.
Posameznik, ki na katerega koli izmed obeh načinov sodeluje v nagradni igri, se strinja s splošnimi pogoji, ki so navedeni na www.dm.si.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo 3.9.2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na www.dm.si/novo/nagradne-igre ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d. o. o. in [email protected] v obdobju od 27.7.2020 do 30.8.2021 do 00.00. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v sedmih dneh po žrebanju nagrad.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Babylove izdelkov

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi