Oglasi

DM nagradna igra: Z izdelki Max Factor do sanjskega potovanja v New York!

Oglasi

Trajanje:

Max Factor nagradna igra poteka od 29.8.2023 do 25.9.2023.

Nagrade:

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:

 • 1x brezplačno potovanje za dve osebi v New York in bon za nakupovanje v vrednosti 250 €.
  Potovanje v New York poteka v terminu od 23.11.2023 do 27.11.2023. Osebi bosta bivali skupaj v dvoposteljni sobi. Program poteka po objavljenem programu na spletni strani: www.dm.si/newyork.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki DM active beauty kartice zvestobe.

Način sodelovanja v nagradni igri

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na dva enakovredna načina:

 1. Hkratni nakup vsaj 2 izdelkov Max Factor

  Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje s hkratnim nakupom vsaj 2 izdelkov Max Factor, ki jih lahko kupi v prodajalnah dm drogerie markt po Sloveniji ali v spletni trgovini dm.si. Ob hkratnem nakupu vsaj 2 izdelkov Max Factor posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/newyork.

  Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom).
 2. Sodelovanje brez nakupa

  Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Predstavljajte si, da v New York odpotujete s svojimi najboljšimi prijateljicami in se odpravite na večerno raziskovanje mesta. Katera Max Factor ličila boste uporabili za svoj newyorški videz?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov.

Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

Žrebanje nagrad

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo 3.10.2023 na sedežu organizatorja nagradne igre.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si najkasneje v sedmih (7) dneh po žrebanju nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu.

Prevzem nagrad

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča in kraj bivanja. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko.

Prejemnik glavne nagrade bo prejel tudi prijavnico potovalne agencije, ki ji bo posredoval osebne podatke, ki so potrebni za izvedbo potovanja v New York.

Pravila DM nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.dm.si/znamke/max-factor/projekt-1554994

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi