Oglasi

Dolcela nagradna igra: DOLCELA NAGRAJUJE

Oglasi

Trajanje:

Dolcela nagradna igra traja v času od 15.11.2021 do 19.12.2021. v vseh prodajalnah Mercator, Spar in Engrotuš (franšizne trgovine trgovca Engrotuš so vključene) v Republiki Sloveniji

Nagradni sklad:

  • 15 x Darilna kartica v vrednosti 100€ (5x darilna kartica Mercator v vrednosti 100€, 5x darilna kartica Tuš v vrednosti 100€, 5x darilna kartica Spar v vrednosti 100€)

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Mladoletne osebe so lahko dobitniki oz. prevzamejo nagrado vendar le na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

Sodelovanje v SMS nagradni igri je mogoče na 2 načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri).

  1. Posameznik v času trajanja nagradne igre v kateri koli poslovalnici trgovskih verig Mercator, Tuš in Spar v Republiki Sloveniji kupi Docela izdelke v vrednosti vsaj 6€ ter pošlje prijavo prek SMS sporočila na številko 6060 z naslednjo vsebino: DOLCELA, številka računa, Ime, Priimek, Naslov Pošta, Kraj, e-mail naslov, mobilni telefon.
Oglasi

Primer:
Prejemnik: 6060
Tekst: DOLCELA, 01201-0213-6018, Janez Novak, Moskovska ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, [email protected]; 041-123-456.

ali

  1. Sodelovanje je možno tudi brez nakupa. Posameznik v času trajanja nagradne igre od 15.11. do vključno 19.12.2021 pošlje SMS na številko 6060 (z največ 150 znakov) in nam zaupa svojo najljubšo Dolcela sladico. Dodati je potrebno svoje podatke (ime, priimek, naslov, pošta, kraj, e-mail naslov in mobilno številko) in že sodeluje v nagradni igri.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) unikatno prijavo. Kot unikatna prijava šteje številka računa, to pomeni, da se vsak posamezni račun lahko uporabi samo enkrat. Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat – vendar z različnimi računi. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta kasnejša prijava razglasi za neveljavno. O tem
bo vsak udeleženec obveščen preko SMS iz številke 6060.

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (Telekom
Slovenija, A1 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen. Tisti uporabniki, ki zaradi blokade prejemanja t.i. komercialnih sporočil ne morejo pošiljati SMS sporočil s ključno besedo na kratko številko (6060), naj za ponovno aktiviranje delovanja kontaktirajo svojega operaterja.

ŽREBANJE NAGRAD

Žrebanje nagrad bo potekalo med vsemi unikatnimi številkami poslanih računov in v primeru poslanega kreativnega odgovora in telefonskimi številkami.

Žrebanje bo potekalo vsak teden in sicer vsak ponedeljek med trajanjem nagradne igre:

  1. žrebanje: 22.11.2021: 3x darilno kartico in sicer 1x darilno kartico Mercator, 1x darilno kartico Spar, 1x darilno kartico Tuš.
  2. žrebanje: 29.11.2021: 3x darilno kartico in sicer 1x darilno kartico Mercator, 1x darilno kartico Spar, 1x darilno kartico Tuš.
  3. žrebanje: 6.12.2021: 3x darilno kartico in sicer 1x darilno kartico Mercator, 1x darilno kartico Spar, 1x darilno kartico Tuš.
  4. žrebanje: 13.12.2021: 3x darilno kartico in sicer 1x darilno kartico Mercator, 1x darilno kartico Spar, 1x darilno kartico Tuš.
  5. žrebanje: 20.12.2021: 3x darilno kartico in sicer 1x darilno kartico Mercator, 1x darilno kartico Spar, 1x darilno kartico Tuš.

Nagrajenci bodo izžrebani iz centralne baze podatkov s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora.

Vsak udeleženec je lahko izžreban samo za eno nagrado.

NAGRAJENCI

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani www.nagrade-dolcela.podravka.si najkasneje v 3 delovnih dneh po žrebanju. Nagrajenci bodo o prejeti nagradi obveščeni na mobilno številko, s katero so sodelovali v nagradni igri, prek SMS sporočila ali telefonskega klica v roku 7 delovnih dni od žrebanja.

PREVZEM NAGRAD

Nagrajenci, ki so izpolnili pogoje po teh Pravilih, morajo za prejem nagrade posredovati sledeče podatke: ime, priimek, naslov, naslov, pošta, kraj in rojstni datum in v primeru prejema nagrade v vrednosti 100€ tudi še davčno številko in v primeru sodelovanja s številko računa tudi kopijo le-tega in sicer na elektronski naslov na [email protected] ali po pošti na naslov Žito Podravka d.o.o., Moskovska ulica 1, 1000 Ljubljana. Podatke morajo nagrajenci poslati v roku 5 delovnih dni od prejema obvestila o rezultatu žrebanja prek SMS sporočila oz. klica. V kolikor izžrebanec pošlje originalni račun po pošti, mora poleg vseh že zgoraj zahtevanih podatkov pripisati tudi telefonsko

Nagrado prejmejo po priporočeni pošti s povratnico v najkasneje 15-tih delovnih dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju. O pošiljki bo izvajalec dobitnika obvestil.številko.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi