Oglasi

Dom in vrt nagradna igra: MOJI KATALOGI

Oglasi

Trajanje:

Dom in vrt nagradna igra poteka od 24.5.2022 do 23.6.2022

Nagrade:

  • 5 x Viseči stol Sunfun Luna
  • 1 x brezžični zvočnik Philips TAS7807
  • 2 x brezžične kostnoprevodne slušalke Philips TAA6606
  • 1 x brezžične športne slušalke Philips TAA7306
  • 30 x Afrodita paket v vrednosti 40 €
  • 10 x bon v vrednosti 40 € za wellnes razvajanje v salonu Savana Spa
  • 5 x VOYO dostop za 1 leto

Sodelovanje

Udeleženci nagradne igre so lahko fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji.

V primeru, da je nagrajenec mlajši od 18 let, mora ob prevzemu nagrade priložiti soglasje staršev oz. zakonitih zastopnikov, da soglašajo s prevzemom nagrade.

Način sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec izpolniti prijavnico na spletni strani
Dominvrt.si/mojikatalogi, ter posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta in telefonska številka), ki jih potrebujemo za izvedbo nagradne igre (kontaktiranje nagrajenca in prevzem nagrade).

Udeleženec v rubriki lahko poda izrecno privolitev za pošiljanje splošnih e-novic Moji katalogi, tako da to primerno označi na prijavnici. Udeleženec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja teh e-novic, tako da odgovori na prejeto e-pošto ali kontaktira pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na [email protected]. Udeleženec lahko prav tako poda izrecno privolitev za pošiljanje brezplačnih SMS sporočil v skladu s splošnimi pogoji Moji katalogi SMS. Svojo privolitev poda tako, tako da to primerno označi na prijavnici. Udeleženec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanje SMS sporočil, tako da odgovori kontaktira pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na [email protected].

Žrebanje nagrad

Oglasi

Po koncu nagradne igre bo izvajalec izžrebal nagrajence, ki bodo prejeli nagrado.

Dobitniki nagrad

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni preko elektronske pošte in/ali telefona. Nagrajenci glavnih nagrad bodo objavljeni na Facebook strani Mojikatalogi.

Prevzem nagrad

Nagrajenec je dolžan naročniku nagradne igre v roku 48 ur od prejema e-pošte ali telefonskega klica posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj in davčna številka). V kolikor se nagrajenec ne odzove na poziv izvajalca v dogovorjenem času, mu pravica do nagrade zapade. Nepodeljene nagrade se prenese v naslednji žreb.

Če nagrajenec ne navede pravilnih podatkov in/ali ga ni mogoče obvestiti o izidu nagradne igre po elektronski pošti v roku 48 ur po žrebanju in/ali se nagradi odpove oz. jo zavrne, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnega koli drugega ali drugačnega nadomestila. V tem primeru nagrada zapade oz. jo lahko naročnik podeli drugemu.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi