Oglasi

Dove nagradna igra: PARIZ TE VABI!

Oglasi

Trajanje:

Dove nagradna igra poteka od 1.2.2023 od 00:00 ure do 28.2.2023 do 23:59 ure, na področju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • 1 x Potovanje v Pariz za dve osebi (5 dni/4 noči) Potovanje v Pariz za dve osebi zžepnino (darilni bon 500,00 EUR), enodnevnim izletom in vstopnico za Disneyland + izlet z ladjo po Seni. Vrednost glavne nagrade je 2.251,00 EUR z DDV.
 • 2 x iPhone 14 Pro v vrednosti 1.456,99 EUR z DDV.
 • 3 x Darilni bon v vrednosti 200,00 EUR z DDV.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije in imajo slovensko davčno številko.

Zaposleni pri organizatorju, agenciji ali izvajalcu, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

Oglasi

(A) na podlagi poslanega SMS sporočila ali
(B) s sodelovanjem na podlagi poslane zgodbe

(A): SMS sporočilo:

 1. korak: udeleženec v obdobju od 1.2. 2023 do 28.2.2023 v kateri koli trgovini v Republiki Sloveniji opravi
  nakup dveh DOVE in/ali DOVE MEN+CARE izdelkov (razen trdih mil).
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3600 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo MESECLJUBEZNI, in
  številko računa, ali izpolni obrazec na spletni strani www.dove.nagrada.hr/si, pri čemer mora v obrazec
  vpisati številko računa ter vnesti kontaktno telefonsko številko.

Način obračunavanja SMS sporočil, ki jih pošlje udeleženec, je naveden v 9. točki teh splošnih pogojev.
Organizator ne prevzema odgovornosti za (ne)delovanje SMS storitev ter posledice (ne)delovanja, ne glede
na razlog (ne)delovanja.

(B) S sodelovanjem na podlagi poslane zgodbe:

Udeleženec v času trajanja nagradne igre napiše kratko avtorsko zgodbo v obsegu od 100 do 300 besed, na temo »Pariz te vabi!« (v nadaljevanju zgodba), pod zgodbo navede svoje kontaktne podatke (ime in priimek, kontaktna telefonska številka), ter vse skupaj pošlje e-mail na naslov: [email protected].

Udeleženec, ki sodeluje v nagradni igri na podlagi posredovanja zgodbe, s posredovanjem zgodbe na navedeni elektronski naslov soglaša s temi splošnimi pogoji, prav tako se strinja z obdelavo svojih osebnih podatkov, kot je navedeno v nadaljevanju splošnih pogojev.
V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca tehnično blokirati ter pravico, da ga izključi iz sodelovanja v nagradni igri in iz sodelovanja v nagradnem žrebanju.


Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe. Število sodelovanj v nagradni igri z nakupom (način A) ni omejeno. Način sodelovanja brez nakupa je omejeno na enkrat (1x).

Žrebanje nagrad

Žrebanje poteka na dan 1.3.2023 ob 12.00 uri. Prejemnike nagrade se izžreba izmed vseh sodelujočih udeležencev, z naključnim algoritmom

Obveščanje nagrajencev

Objava nagrajencev in obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 10 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni www.dove.nagrada.hr/si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z odgovorom na nagradno vprašanje.

Prevzem nagrad

Nagrade bodo podeljene v roku 60 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka podeljevanja nagrad, o čemer se prejemnike nagrad obvesti preko spletne strani www.dove.nagrada.hr/si. Stroške dostave nagrad krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o prejemu nagrade (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča
 • davčno številko
  (Primer: Ana Novak, Slovenska cesta 1, 1000 Ljubljana, 95851542)
  V primeru sodelovanja v nagradni igri na podlagi poslanega SMS sporočila (A način iz 4. točke teh splošnih pogojev) mora nagrajenec posredovati tudi sliko/scan računa, iz katerega je razvidna številka računa in nakup dva DOVE ali DOVE MEN+CARE izdelka (razen trdih mil) na elektronski naslov [email protected]

Pravila Nama nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi