Oglasi

Dr. Oetker nagradna igra 2021: Sladka velika noč

Oglasi

Dr. Oetker nagradna igra poteka v času od 15.3.2021 do 4.4.2021, do 24:00 ure.

Nagradni sklad obsega:
21 x darilna kartica PETROL v vrednosti 150 EUR (skupna vrednost 3.150EUR)
21 x plišasta ovčka v vrednosti 16,71 EUR (skupna vrednost 350.91 EUR)
Vsak dan bo izžreban en nagrajenec, ki bo osvojil eno dnevno nagrado: 150 EUR na darilni kartici PETROL in plišasto ovčko

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so starejši od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni družb Dr. Oetker, d.o.o. in zaposleni hčerinskih ali kako drugače lastniško povezanih podjetij omenjenih družb.

Pravico do sodelovanja v nagradni igri ima vsak, ki:
a) Kupi katerekoli izdelke Dr. Oetker, kjer je skupna vrednost računa vsaj 6 EUR z enkratnim nakupom – nakup mora biti prikazan na enem računu, na kateremkoli prodajnem mestu v celi Sloveniji v času trajanja nagradne igre od 15.3. 2021 do 4.4.2021, do 24:00 ure.
– Naloži fotografijo celotnega računa in objavi ter vpiše osebne podatke (ime, priimek, naslov, številka telefona in naslov e-pošte) v obrazec, ki se nahaja na https://www.oetker.si/si-si/index.
Ali
b) posameznik lahko v nagradni igri sodeluje tudi tako, da na spletni strani https://www.oetker.si/si-si/index objavi esej na temo: Kateri recepti so pri vas nepogrešljivi del pomladi, dolžine minimalno 1000 znakov in maksimalno 2000 znakov.

V nagradni igri bodo sodelovale vse prijave, ki bodo prispele v času trajanja nagradne igre. In bodo v celoti izpolnjevale pogoje
sodelovanja opredeljene v tem členu. Organizator ne odgovarja za zapoznele, izgubljene ali napačno poslane prijave.

Oglasi

Vsak sodelujoči lahko pošlje neomejeno število prijav, vendar mora biti vsaka prijava z drugim in različnim računom na katerem je viden enkratni nakup katerihkoli izdelkov Dr. Oetker, kjer je skupna vrednost računa vsaj 6 EUR oziroma z novim vsebinsko unikatnim esejem na temo “Kateri recepti so pri vas nepogrešljivi del pomladi”, dolžine minimalno 1000 znakov in maksimalno 2000 znakov.
Vsaka prijava z različnim računom oziroma vsebinsko unikatnim oddanim esejem je lahko izžrebana. V primeru, da sodelujoči isti račun oziroma vsebinsko enak esej prijavi večkrat je veljavna samo prva prijava, ostale sledeče pa so neveljavne. V primeru, da je ista številka računa oziroma vsebinsko enak esej prijavljen s strani več različnih oseb, ima pravico do sodelovanja v nagradni igri, samo tisti, ki je številko računa oziroma esej prijavil prvi. Če sodelujoči prijavi nepopolni račun ali esej, ki ni v skladu s pravili te nagradne igre, prijava za sodelovanje v nagradni igri ni veljavna. Žreb nagrajencev bo organizator nadaljeval, dokler ni izžrebana veljavna prijava, ki v celoti ustreza določbam teh pravil in pogojev sodelovanja.

Izbor nagrajencev se bo odvijal v prostorih organizatorja Dr. Oetker d.o.o., Gmajna 15, 1236 Trzin, in sicer v terminih od 16.3.2021. – 05.4.2021. Žreb dobitnikov bo potekal z elektronskim žrebom, z naključnim izborom iz baze prijavljenih računov in esejev.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani https://www.oetker.si/sisi/index vsak dan do 17:00 ure za pretekli dan. Dobitniki vseh nagrad bodo obveščeni o načinu prevzema nagrade po telefonu ali elektronski pošti v roku 15 dni od dneva izbora.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi