Dr. Schar nagradna igra Slovenija 2021

Oglasi

Trajanje:

Dr. Schar nagradna igra poteka od 27.9.2021 do vključno 31.10.2021 do 23:59. ure

Nagradni sklad

V nagradnem skladu je 301 nagrada.

Glavna nagrada:

• 1 x ELEKTRIČNO SKIRO XIAOMI MI PRO 2

300 manjših nagrad:

  • 50 x PALIČNI MEŠALNIK ISKRA HB-01S, 14,90 EUR
  • 30 x ROČNI MEŠALNIK S POSODO ISKRA S3A, 27,90 EUR
  • 60 x MEŠALNIK ZA SMOOTHIE ISKRA HY-1302-GR, 19,90 EUR
  • 80 x SEKLJALNIK ISKRA SW-817A-LI, 12,90 EUR
  • 80 x MINI KONTAKTNI ŽAR ISKRA MG-2-WH, 13,90 EUR

Pravica do sodelovanj

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije, ki so starejše od 18 let. Osebe mlajše od 18 let morajo za sodelovanje v nagradni igri pridobiti predhodno pisno pooblastilo staršev ali zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni oz. predstavniki podjetja Dr. Schär in Prema d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, otroci), druge osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre in pravne osebe.

Sodelovanje v nagradni igri je pogojeno z nakupom.

Določanje nagrajencev

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je nakup enega izmed 3 vrst brezglutenskega kruha Mastro Panettiere, označenega z roza nalepko. Na vsaki roza nalepki je navedena unikatna koda. Vseh nalepk skupaj je 20.000.

Na spletni strani www.schaer.com/en-int/lp/tv-slovenija , je formular, kamor udeleženec vpiše svoje podatke in lastno unikatno kodo iz roza nalepke. Za dobitek ene izmed nagrad ga mora unikatna koda preusmeriti na novo podstran spletne strani, kjer piše, da je prejel eno izmed nagrad presenečenja. Katero nagrado točno je udeleženec zadel, izve šele, ko ta prispe na njegov naslov. Zato mora na novi podstrani izpolniti dodaten formular, s podatki za pošiljanje. Če udeleženec ne zadane nobene nagrade, je preusmerjen
na podstran, ki mu pove, da ni zadel nagrade, vendar lahko poskusi znova, z novim nakupom produkta.

Vsak udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje tolikokrat, kot želi. V kolikor v času trajanja nagradne igre ne bodo podeljene vse nagrade, bo organizator nagradne igre med vsemi sodelujočimi v nagradni igri opravil naključni žreb za podelitev vseh preostalih nagrad. Nagrajence bo obvestil v elektronskem sporočilu.

Končni seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje 12.11.2021.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Nagrajence o izboru in postopku izročitve nagrade izvajalec obvesti na e-poštni naslov, ki ga je navedel v spletnem obrazcu. Nagrajenci so dolžni izvajalcu v roku 3 delovnih dni od prejetja obvestila na elektronski naslov. javiti podatke: ime, priimek in naslov, prejemnik glavne nagrade v vrednosti višji od 42 EUR pa tudi davčno številko in EMŠO, v zahtevanem roku.

Pravila Schar nagradne igre

Več o pravilih in pogojih sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete tu.

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi