Oglasi

Duracell nagradna igra 2021 Slovenija: VSI NA KOLO

Oglasi

Duracell nagradna igra traja od 20.7.2021 do vključno 20.9.2021

Sklad nagrad vsebuje:
1 x električno gorsko kolo znamke KTM, Elopeak (vrednost nagrade: 2.699,99€ z DDV)
10 x zaloga baterij Duracell

Omejitve sodelovanja:
– V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja in so-organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.
– V nagradni igri ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije. Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.
– V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, mlajše od 15 let.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:
1. Ob nakupu kateregakoli izdelka blagovne znamke Duracell tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 20.7.2021 in 20.9.2021. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke, potrebne za obveščanje v okviru nagradne igre (ime in priimek, e-naslov, naslov bivanja) ter naloži fotografijo, sken ali kopijo računa. Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
ali
2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si odgovori na nagradno vprašanje – sestavi poletno rimo iz dane iztočnice. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke, potrebne za obveščanje v okviru nagradne igre (ime, priimek, e-naslov, naslov bivanja). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 20. 9. 2021.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 27.9.2021 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani.

Če nagrajenec v 7 dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani zahtevani osebni podatki) prost vseh obveznosti do nagrajenca, ki izhajajo iz teh pravil.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi