Oglasi

Durex nagradna igra 2021 Slovenija: Durex Bedfest nagradna igra

Oglasi

Durex nagradna igra poteka področju Republike Slovenije, v času od 1.7.2021 do 31.7.2021.

Nagradni sklad sestavljajo:
1 x glavna nagrada: Samsung soundbar HW-Q950T, vrednost nagrade 911,76 EUR
5 x tedenska nagrada: Samsung Galaxy Buds slušalke, vrednost nagrade 83,14 EUR
31 x dnevna nagrada: Durex darilni paket (Durex Feel Thin kondomi 12 kosov in Durex Naturals gel 100 ml)

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju.

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se strinjajo s pravili in pogoji te nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni podjetja Reckitt Benckiser d.o.o., Marketing Tehnology Partners UK Limited in Kontrast d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani. Facebook stran Durex Slovenija

V nagradnem žrebanju se lahko sodeluje na 2 načina:
1. Ob nakupu: Na spletni strani https://www.bedfestslovenija.durex.hu/ najkasneje do 31.7.2021. do 24:00 registrirate račun nakupa.
Račun shranite, saj boste v primeru, da boste izžrebani, z njim dokazali, da ste upravičeni do nagrade.
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju.
ali
2.  Brez nakupa: Na spletni strani TUKAJ odgovorite na nagradna vprašanja in vaše kontaktne podatke vpišite v spletni obrazec.

Oglasi

Vse prijave bodo shranjene v centralni bazi podatkov, iz katere bodo izžrebani nagrajenci.

V nagradni igri lahko sodelujete kolikorkrat želite, vendar z različno številko računa. Udeleženec se lahko prijavi preko računa le enkrat na dan. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat. Vsak udeleženec lahko v tej nagradni igri osvoji samo eno nagrado.

Žrebanje nagrad bo v roku 7 delovnih dni od zaključka nagradne igre. Dobitniki bodo izžrebani s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala tri članska komisija.

Nagrajenci bodo o rezultatih žrebanja obveščeni prek SMS ali telefonsko v roku 14 delovnih dni od žrebanja. Nagrajenci s sodelovanjem in potrditvijo, da se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja v nagradni igri, soglašajo, da se njihovo ime in priimek ter prejete nagrade objavijo na spletni strani https://www.facebook.com/DurexSloveniaOfficial

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po teh pravilih, morajo poslati račun preko e-mail kot dokazilo o nakupu, v kolikor so se prijavili za sodelovanje v nagradni igri preko računa.Nagrajenci morajo nagrado osebno prevzeti v roku 30 dni od datuma izteka nagradne igre na pošti ob predložitvi osebnega dokumenta. V kolikor dobitnik ne prevzame nagrade, se bo štelo, da se nagradi izrecno odpoveduje.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi