Durex nagradna igra 2022: Durex Poletje 2022

Oglasi

Trajanje:

Durex nagradna igra traja do 31.07.2022. do 24:00

Nagrade:

  • 1 x glavna nagrada: Samsung TV Neo QLED 55″ in Samsung Soundbar, vrednost nagrade 1.813,20€
  • 4 x tedenska nagrada: Sony Bluetooth prenosni zvočnik, individualna vrednost nagrade 97,41€
  • 31 x dnevna nagrada: Durex darilni paket (Durex Real Feel 10/1 kondomi in Real Feel 50 ml lubrikant), individualna vrednost darilnega paketa 25,98€

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se strinjajo s pravili in pogoji te nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni podjetja Reckitt Benckiser d.o.o., Marketing Tehnology Partners UK Limited in Kontrast d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani.

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Evropski uniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradnem žrebanju se lahko sodeluje na 2 načina:

  1. Oz na spletni strani www.durex.si najkasneje do 31.07.2022. do 24:00 registrirate račun nakupa. Račun shranite, saj boste v primeru, da boste izžrebani, z njim dokazali, da ste upravičeni do nagrade
    ali
  2. Obiščete spletno stran www.durex.si in odgovorite na nagradna vprašanja (Kondom je mehanska zaščita, ki lahko ščiti pred: a) nenačrtovano nosečnostjo in spolno prenosljivimi okužbami, vključno s HIV, b) samo pred nenačrtovano nosečnostjo, c) samo pred HIV) in v spletni obrazec vpišete svoje kontaktne podatke. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, vendar bodo v žrebanje vključeni le pravilni odgovori. Če odgovor ne bo pravilen, ne boste upoštevani kot morebitni dobitnik nagrade.

Vse prijave bodo shranjene v osrednji zbirki podatkov, iz katere bodo izžrebani nagrajenci.

V nagradni igri lahko sodelujete kolikokrat želite, vendar z različno številko računa. Udeleženec se lahko prijavi preko računa le enkrat na dan. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat. Vsak udeleženec lahko v tej nagradni igri osvoji samo eno nagrado.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo v roku 7 delovnih dni od zaključka nagradne igre. Dobitniki bodo izžrebani s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora.

Objava nagrajencev

Rezultati bodo objavljeni tudi na spletnih straneh www.durex.si

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo o rezultatih žrebanja obveščeni prek SMS ali telefonsko v roku 14 delovnih dni od žrebanja.

Prevzem nagrad

Nagrajenci morajo nagrado osebno prevzeti v roku 30 dni od datuma izteka nagradne igre na pošti ob predložitvi osebnega dokumenta. V kolikor dobitnik ne prevzame nagrade, se bo štelo, da se nagradi izrecno odpoveduje.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na www.durex.si

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi