E.Leclerc nagradna igra: 25 let naše blagovne znamke Marque Repère

Oglasi

Trajanje:

E.Leclerc nagradna igra poteka v času od od 9.3.2022 do 26.3.2022:

Nagrade:

  • 1x 1.200 € v obliki rente nakupov E.Leclerc (mesečna renta 100 € na kartico E.Leclerc za 12 mesecev)
  • 1060 x izdelek blagovne znamke Marque Repère (730 podeljenih v Ljubljani in 330 v Mariboru): 120x žitni kosmiči, 500 g (80 podeljenih v Ljubljani in 40 v Mariboru); 120x bela čokolada, 200 g (80 podeljenih v Ljubljani in 40 v Mariboru); 120x čokoladni piškoti, 200 g (80 podeljenih v Ljubljani in 40 v Mariboru); 100x testenine, 1 kg (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x pomarančni sok, 2 I (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x sončnično olje, 1 l (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x kumarice, 720 ml (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x tunina solata, 250 g (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x kava Brésil, 250 g (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru); 100x sladka koruza, 3x 150 g (70 podeljenih v Ljubljani in 30 v Mariboru)

Sodelovanje

V nagradni igri imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri za sodelovanje v žrebu za mesečno rento ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Rudnidis d.o.o. in Maridis d.o.o in njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

K nagradni igri za sodelovanje v žrebu za prvo nagrado (mesečna renta za eno leto) lahko pristopijo vsi, ki v času od 9.3.2022 do 26.3.2022:

  • pravilno in čitljivo izpolnijo kupon za žrebanje prve nagrade, ki ga prejmejo na blagajni ob nakupu najmanj enega izdelka Marque Repère ter izpolnjen kupon oddajo v za to pripravljen boben za žrebanje
    ali
  • izpolnijo kupon, ki ga prejmejo na informacijah E.Leclerc ter izpolnjen kupon oddajo v za to pripravljen boben za žrebanje.

Pogoj za sodelovanje v avtomatskem žrebu za ostale nagrade, izdelke Marque Repère, je nakup vsaj enega izdelka blagovne znamke Marque Repère.

Izdelki Bio Village v tej nagradni igri ne štejejo kot izdelki Marque Repère in pri nakupu izdelka Bio Village stranka ne prejme niti kupona za sodelovanje v žrebanju za prvo nagrado niti ne sodeluje v avtomatskem žrebanju za ostale nagrade.

V žreb za prvo nagrado bodo vključeni originalni nagradni kuponi, ki jih udeleženci v nagradni igri prejmejo ob nakupu vsaj enega izdelka Marque Repère skupaj z blagajniškim odrezkom in jih oddajo neposredno v boben za žrebanje v trgovskem centru. V primeru, da stranka v istem nakupu kupi več izdelkov Marque Repère, prejme le en kupon za sodelovanje v žrebanju za prvo nagrado.
Ravno tako so v žreb za prvo nagrado vključeni posebej natisnjeni in s strani organizatorja nagradne igre žigosani nagradni kuponi, ki jih udeleženci v nagradni igri prejmejo pri informacijah trgovskega centra E.Leclerc in jih oddajo neposredno v enega od bobnov za žrebanje v trgovskem centru.

Udeleženec nagradne igre sme v času trajanja nagradne igre v žrebanju za prvo nagrado sodelovati z več nagradnimi kuponi, vendar je lahko izžreban samo enkrat.

Nagradno žrebanje

V žrebanju za prvo nagrado bodo sodelovali vsi pravilno, čitljivo in popolno izpolnjeni kuponi, oddani v za to pripravljen boben s strani organizatorjev v obdobju med 9. in 26.3.2022. V žrebanje bodo vključeni kuponi iz nakupovalnega centra E.Leclerc v Mariboru in Ljubljani.

Žrebanje bo potekalo znotraj podjetja Rudnidis d.o.o., Jurčkova cesta 225, 1000 Ljubljana pod strogim nadzorom tričlanske (3-članske) komisije, ki jo določi organizator.

Žrebanje bo izvedeno v petek, 1.4.2022, rezultati žrebanja pa bodo objavljeni najkasneje 5.4.2022 na spletni strani e-leclerc.si.

OBVEZNOSTI NAGRAJENCEV IN PREVZEM NAGRAD

Mesečna renta 100 € bo nagrajencu na kartico E.Leclerc nakazana vsak mesec 12 mesecev od 1. do 5. v mesecu. Prva renta bo nakazana v mesecu aprilu 2022, najkasneje do 20. 4. 2022. V primeru, da stranka nima kartice zvestobe E.Leclerc, jo lahko takoj brezplačno prejme na informacijah trgovskega centra E.Leclerc.

Organizator nagradne igre bo dobitnika prve nagrade pisno obvestil o tem, da je nagrajenec. Pred izročitvijo prve nagrade je dobitnik v roku štirih (4) dni od podane zahteve dolžan družbi Rudnidis d.o.o. ali Maridis d.o.o. predložiti vse zahtevane podatke (davčno številko, osebne podatke, številko kartice zvestobe E.Leclerc) – lahko jih pošlje na elektronski naslov: [email protected] (hipermarket Ljubljana), [email protected] (hipermarket Maribor) ali osebno odda pri informacijah v
hipermarketu Ljubljana ali Maribor.

Prejemnik nagrade se lahko pisno odpove nagradi v roku štirih (4) delovnih dni od prejema obvestila in s tem izgubi pravico do nagrade. Nagradi se odpove tako, da organizatorju pošlje podpisano pisno izjavo, da se odpoveduje nagradi.

Pravila E.Leclerc nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi