E.leclerc nagradna igra: Aktivno v pomlad

Oglasi

Trajanje:

E.Leclerc nagradna igra traja od 17.4.2024 do 4.5.2024

Nagrade:

  • 2 x električno gorsko kolo Denver (1x hipermarket Ljubljana, 1x hipermarket Maribor)
  • 6 x pametna ura Samsung Galaxy Watch6 (4x hipermarket Ljubljana, 2x hipermarket Maribor)
  • 10 x 3-mesečna fitnes vstopnica (5x Fit13 hipermarket Ljubljana, 5x Unifit hipermarket Maribor)
  • 10 x slušalke Panasonic RB-HF420BE (6x hipermarket Ljubljana, 4x hipermarket Maribor)
  • 30 x darilni set Proteini.si v vrednosti 40€ (20x hipermarket Ljubljana, 10x hipermarket Maribor)
  • 30 x darilni bon E.Leclerc v vrednosti 40€ (20x hipermarket Ljubljana, 10x hipermarket Maribor)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Rudnidis d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; zaposleni v podjetjih KLEMM VAROVANJE d.o.o. in MS-HARI d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; tisti, ki so sodelovali pri pripravi ali izvedbi nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter samostojni podjetniki in pravne osebe.

Način sodelovanja v nagradni igri

V žrebanju bodo sodelovali vsi udeleženci, ki bodo izpolnili kupon, ki so ga od 17.4.2024 do 4.5.2024 prejeli ob nakupu izdelka iz kataloga, označenega z znakom »KUPI IN SODELUJ«.

Če stranka kupi več označenih enakih izdelkov (ali npr. enakih izdelkov, le drugega okusa) prejme le en kupon za sodelovanje v nagradni igri. Če pa stranka kupi več različnih izdelkov (ne glede na količino), označenih z znakom KUPI IN SODELUJ, prejme za vsak različen izdelek po en kupon (primer: ob nakupu 1x kombiniran hladilnik Tesla, 2x piškoti Domačica in 5x baterijski vložki Duracell, stranka prejme 3 kupone).

V žreb bodo vključeni originalni nagradni kuponi, ki jih udeleženci v nagradni igri prejmejo skupaj z blagajniškim odrezkom ob nakupu najmanj enega izdelka, označenega z znakom »KUPI IN SODELUJ«. Ravno tako so v žreb vključeni posebej natisnjeni in s strani organizatorja nagradne igre žigosani nagradni kuponi, ki jih udeleženci v nagradni igri prejmejo pri informacijah trgovskega centra E.Leclerc.

Nagradni kuponi, poslani po pošti ali posredovani v trgovski center na kakršen koli drugačen način, v nagradni igri ne sodelujejo.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo izvedeno v sredo, 15.5.2024

Objava nagrajencev

Rezultati žrebanja pa bodo objavljeni najkasneje v ponedeljek, 20.05.2024, na spletni strani e-leclerc.si.

Prevzem nagrad

O prevzemu svoje nagrade se bodo nagrajenci dogovorili z organizatorjem nagradne igre. Organizator nagradne igre bo nagrajence o tem, da so bili v nagradni igri izžrebani in katero nagrado prejmejo, pisno obvestil v desetih (10) delovnih dneh. Pred izročitvijo nagrade je dobitnik v roku štirih (4) dni od podane zahteve dolžan družbi Rudnidis d.o.o. predložiti vse zahtevane podatke: davčno številko in osebne podatke. Lahko jih pošlje po klasični pošti, na elektronski naslov: [email protected] ali jih odda osebno.

Prejemnik nagrade se lahko pisno odpove nagradi v roku štirih (4) delovnih dni od prejema obvestila in s tem izgubi pravico do nagrade. Nagradi se odpove tako, da organizatorju pošlje podpisano pisno izjavo, da se odpoveduje nagradi.

Pravila E.leclerc nagradne igre

Za več informacij kliknite na:

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi