E.Leclerc nagradna igra: PODARJAMO 10.000€

Trajanje:

E.Leclerc nagradna igra poteka v času od 26.10.2022 do 12.11.2022

Nagrade:

  • 20 x 500 € v obliki bona na kartico zvestobe E.Leclerc

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Rudnidis d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; zaposleni v podjetjih KLEMM VAROVANJE d.o.o., SANTIM čiščenje d.o.o. in MS-HARI d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; tisti, ki so sodelovali pri pripravi ali izvedbi nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter samostojni podjetniki in pravne osebe.

Način sodelovanja v nagradni igri

K nagradni igri lahko pristopijo vsi, ki v času od 26.10.2022 do 12.11.2022:

1. Izpolnijo kupon, ki ga na blagajni prejmejo ob nakupu izdelka, ki je v katalogu označen z znakom »KUPI IN SODELUJ«,
ali
2. pravilno in čitljivo izpolnijo kupon za sodelovanje v nagradni igri, ki ga prejmejo pri informacijah hipermarketa E.Leclerc Ljubljana in E.Leclerc Maribor ter ga oddajo v za to pripravljen boben za žrebanje.

Vsi izdelki, ki so označeni z znakom “KUPI IN SODELUJ” v katalogih z veljavnostjo od 26.10.2022 do 5.11. in od 2.11.2022 do 12.11.2022, so našteti v dodatku tega pravilnika.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci sprejemajo in soglašajo s temi pravili nagradne igre.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo izvedeno v torek, 22.11.2022, rezultati žrebanja pa bodo objavljeni najkasneje v petek, 25.11.2022, na spletni strani e-leclerc.si

V žrebanju bodo sodelovali vsi udeleženci, ki bodo izpolnili kupon, ki so ga med 26.10.2022 in 12.11.2022 prejeli ob nakupu izdelka iz kataloga, označenega z znakom »KUPI IN SODELUJ«. Stranka ob enem nakupu prejme le en kupon, ne glede na to, koliko izdelkov, označenih z znakom »KUPI IN SODELUJ«,
kupi.

Obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo vse dobitnike nagrad pisno obvestil o tem, da so nagrajenci. Pred izročitvijo nagrade je dobitnik dolžan družbi Rudnidis d.o.o. predložiti vse zahtevane podatke: davčno številko in osebne podatke. Lahko jih pošlje po klasični pošti, na elektronski naslov: [email protected] (Ljubljana) ali jih odda osebno.

Prevzem nagrad

Nagrada 500 € bo vsem nagrajencem na kartico E.Leclerc nakazana najkasneje do 15. 12. 2022. V primeru, da stranka nima kartice zvestobe E.Leclerc, jo lahko takoj brezplačno prejme na informacijah trgovskega centra E.Leclerc.

Če je izžreban kupon bil izpolnjen v hipermarketu Ljubljana, bo tudi nagrada nakazana na kartico zvestobe ljubljanskega hipermarketa E.Leclerc; nagrajenci, ki so izpolnili kupon v Mariboru, pa bodo nagrado prejeli na kartico zvestobe mariborskega hipermarketa E.Leclerc.

Pravila E.Leclercnagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre