E.Leclerc nagradna igra: PODARJAMO 10.000€

Oglasi

Trajanje:

E.Leclerc nagradna igra poteka v času od 26.10.2022 do 12.11.2022

Nagrade:

  • 20 x 500 € v obliki bona na kartico zvestobe E.Leclerc

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Rudnidis d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; zaposleni v podjetjih KLEMM VAROVANJE d.o.o., SANTIM čiščenje d.o.o. in MS-HARI d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani; tisti, ki so sodelovali pri pripravi ali izvedbi nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter samostojni podjetniki in pravne osebe.

Način sodelovanja v nagradni igri

K nagradni igri lahko pristopijo vsi, ki v času od 26.10.2022 do 12.11.2022:

1. Izpolnijo kupon, ki ga na blagajni prejmejo ob nakupu izdelka, ki je v katalogu označen z znakom »KUPI IN SODELUJ«,
ali
2. pravilno in čitljivo izpolnijo kupon za sodelovanje v nagradni igri, ki ga prejmejo pri informacijah hipermarketa E.Leclerc Ljubljana in E.Leclerc Maribor ter ga oddajo v za to pripravljen boben za žrebanje.

Vsi izdelki, ki so označeni z znakom “KUPI IN SODELUJ” v katalogih z veljavnostjo od 26.10.2022 do 5.11. in od 2.11.2022 do 12.11.2022, so našteti v dodatku tega pravilnika.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci sprejemajo in soglašajo s temi pravili nagradne igre.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo izvedeno v torek, 22.11.2022, rezultati žrebanja pa bodo objavljeni najkasneje v petek, 25.11.2022, na spletni strani e-leclerc.si

V žrebanju bodo sodelovali vsi udeleženci, ki bodo izpolnili kupon, ki so ga med 26.10.2022 in 12.11.2022 prejeli ob nakupu izdelka iz kataloga, označenega z znakom »KUPI IN SODELUJ«. Stranka ob enem nakupu prejme le en kupon, ne glede na to, koliko izdelkov, označenih z znakom »KUPI IN SODELUJ«,
kupi.

Obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre bo vse dobitnike nagrad pisno obvestil o tem, da so nagrajenci. Pred izročitvijo nagrade je dobitnik dolžan družbi Rudnidis d.o.o. predložiti vse zahtevane podatke: davčno številko in osebne podatke. Lahko jih pošlje po klasični pošti, na elektronski naslov: [email protected] (Ljubljana) ali jih odda osebno.

Prevzem nagrad

Nagrada 500 € bo vsem nagrajencem na kartico E.Leclerc nakazana najkasneje do 15. 12. 2022. V primeru, da stranka nima kartice zvestobe E.Leclerc, jo lahko takoj brezplačno prejme na informacijah trgovskega centra E.Leclerc.

Če je izžreban kupon bil izpolnjen v hipermarketu Ljubljana, bo tudi nagrada nakazana na kartico zvestobe ljubljanskega hipermarketa E.Leclerc; nagrajenci, ki so izpolnili kupon v Mariboru, pa bodo nagrado prejeli na kartico zvestobe mariborskega hipermarketa E.Leclerc.

Pravila E.Leclercnagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi