E.Leclerc nagradna igra: Praznujemo 23 let – avto kot darilo

Oglasi

Trajanje:

E.Leclerc nagradna igra poteka od 7.6.2023 do 24.6.2023 v odpiralnem času obeh hipermarketov E.Leclerc.

Nagrade:

Nagradni sklad predstavljajo:

  • Osebni avtomobil Mitsubishi Space Star 1,2 MIVEC/MT/2WD INFORM
  • 448 darilnih bonov v vrednosti 5 € v E.Leclercu Ljubljana in 224 darilnih bonov v vrednosti 5 € v E.Leclercu Maribor,
  • 256 darilnih bonov v vrednosti 10 € v E.Leclercu Ljubljana in 128 darilnih bonov v vrednosti 10 € v E.Leclercu Maribor,
  • 96 darilnih bonov v vrednosti 20 € v E.Leclercu Ljubljana in 48 darilnih bonov v vrednosti 20 € v E.Leclercu Maribor,
  • 96 košar z izdelki naših blagovnih znamk v E.Leclercu Ljubljana in 48 košar z izdelki naših blagovnih znamk v E.Leclercu Maribor.

Udeleženci nagradne igre

V tistem delu nagradne igre, ki se nanaša na darilne bone ali košare z izdelki, imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji in so imetniki kartice E.Leclerc.

V tistem delu nagradne igre, ki se nanaša na žreb osebnega avtomobila Mitsubishi Space Star, imajo pravico sodelovati vse polnoletne fizične osebe, ki so davčni rezidenti Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji.

V nagradni igri je možno sodelovati s fizično kartico E.Leclerc ali s kartico, ki jo ima imetnik naloženo v mobilno aplikacijo, ki omogoča uporabo kartic zvestobe (npr. Moje kartice, …).

Sodelovanje v žrebu za osebni avtomobil Mitsubishi Space Star je možno tudi z izpolnitvijo kupona, ki ga stranke prejmejo na Informacijah.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi imetniki kartice E.Leclerc, ki pri napravi v trgovskem centru poskenirajo črtno kodo svoje kartice. Kartico je možno poskenirati enkrat dnevno vsak dan v času trajanja nagradne igre, pri čemer se kot enkratno skeniranje šteje skeniranje kartice na le eni izmed naprav v trgovskem centru.

S skeniranjem kartice na eni izmed naprav v trgovskem centru je tako dnevna omejitev udeleženca za sodelovanje v tej nagradni igri izčrpana in istega dne ta udeleženec ne more več skenirati svoje kartice na nobeni izmed naprav v trgovskem centru.

Ko se igra zaključi, se na zaslonu igralnega avtomata izpiše besedilo glede na rezultat igre.
Kadar udeleženec zadene darilni bon ali košaro z izdelki naših blagovnih znamk, igralni avtomat izda nagradni kupon, s katerim se udeleženec oglasi pri informacijah trgovskega centra E.Leclerc, kjer prevzame svojo nagrado.

Če udeleženec prejme kupon za sodelovanje v žrebu za glavno nagrado, osebni avtomobil Mitsubishi Space star, ga izpolni in odvrže v boben – avtomobil.

Hostesa na Informacijah nagradni kupon za darilni bon ali košaro z izdelki naših blagovnih znamk natančno pregleda in ga žigosa, nagrajenec pa prevzame nagrado. Nagrado mora stranka prevzeti do konca nagradne igre, tj. do 24.6.2023.

V žrebanju za osebni avtomobil Mitsubishi Space Star udeleženci lahko sodelujejo na dva načina:

  • pravilno in čitljivo izpolnijo in v boben za žrebanje oddajo kupon, ki so ga prejeli na avtomatu ali
  • pravilno in čitljivo izpolnijo kupon za sodelovanje v nagradni igri, ki ga prejmejo pri informacijah trgovskega centra E.Leclerc ter ga oddajo v za to pripravljen boben za žrebanje.

Žrebanje nagrad

Podelitev darilnih bonov in košar z izdelki poteka avtomatsko in naključno na vsaki od dveh naprav v trgovskem centru vsak delovni dan v odpiralnem času v obdobju od 7. 6. 2023 do vključno 24. 6. 2023.

Žrebanje za glavno nagrado bo izvedeno v sredo, 5.7.2023.

Objava nagrajencev

Rezultati žrebanja bodo objavljeni najkasneje v petek, 7.7.2023, na spletni strani e-leclerc.si.

Obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre dobitnika osebnega avtomoba Mitsubishi Space Star o prejemu nagrade obvesti pisno s priporočeno pošto v roku 8 delovnih dni od žreba.

Prevzem nagrad

Organizator nagradne igre vsakega dobitnika darilnega bona ali košare z izdelki blagovnih znamk o nagradi obvesti takoj po skeniranju kartice E.Leclerc z izpisom obvestila na zaslonu naprave. Nagrajenec je tako nagrado dolžan prevzeti do konca trajanja nagradne igre, tj. do 24.6.2023.

Prevzem te nagrade je možen le pri informacijah trgovskega centra E.Leclerc s predložitvijo originalnega nagradnega kupona, ki ga bo ustrezno pregledala in žigosala hostesa.

O prevzemu osebnega avtomobila se nagrajenec dogovori z organizatorjem nagradne igre.

Pravila E.Leclerc nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi