ERDINGER nagradna igra 2021: Erdinger nagrajuje!

Oglasi

ERDINGER nagradna igra 2021 poteka 15.6.2021 do 16.7.2021

Sklad nagrad vsebuje:
5x POTOVALNA TORBA
10x VELIKA BRISAČA
50x KAPA JÜRGEN KLOPP

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila. Zaposleni pri Organizatorju, njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner ali partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem Organizatorja, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

1. Sodelujte v nagradni igri ERDINGER od 15.6.2021 do 16.7.2021 tako, da v trgovinah SPAR in INTERSPAR kupite katerikoli izdelek ERDINGER in na spletno stran promocije.arc.si vpiše številko računa, ki dokazuje nakup Erdinger izdelka v eni izmed Interspar ali Spar trgovin, ter osebne podatke za identifikacijo in kontaktiranje v primeru izžrebanosti:
• ime in priimek
• naslov prebivališča
• naslov, na katerega želite prejeti nagrado
• št. računa, ki dokazuje nakup Erdinger pijače
• telefonska števila
• e-mail.

2.  Za sodelovanje v nagradni igri lahko namesto številke računa odgovorite na nagradna vprašanja, ki so napisana na spletni strani promocije.arc.si ter vpišete sledeče podatke:
• ime in priimek
• naslov prebivališča
• naslov, na katerega želite prejeti nagrado
• telefonska števila
• e-mail.
Vsak sodelujoči lahko sodeluje le 1-krat

Organizator nagradne igre je ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj. Slike so simbolične. Več informacij o nagradni igri na spletni strani  promocije.arc.si.

Spar akcijske cene izdelkov veljajo od 16.6.2021, do prodaje akcijskih zalog, oz. najkasneje do 22.6.2021.

Žrebanje nagrad bo potekalo 16. 07. 2021 s pomočjo računalniške aplikacije po metodi naključnega izbora izmed vseh pravilno prejetih prijav (SMS) v času trajanja nagradne igre.

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani Organizatorja www.arc.si dne 19. 07. 2021. Nagrajenci s sodelovanjem v nagradni igri, soglašajo, da se njihovo ime, priimek ter prejete nagrade javno objavijo.
Organizator bo do 23. 07. 2021 izžrebanca glavne nagrade poklical po telefonu na mobilno številko iz katere je bil poslan SMS za sodelovanje v nagradni igri. V kolikor se izžrebanec na telefon ne oglasi in organizatorju ne vrne klica v roku 24 ur se šteje, da odstopa od sodelovanja v nagradni igri in se nagradi odpoveduje.

Nagrajencem nagrad bo organizator nagrade poslal po pošti na sporočen naslov najkasneje 13.8.2021

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi