Oglasi

Fruc nagradna igra 2021: DO KONCA HUDE NAGRADE

Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra poteka od 1.10.2021 do vključno 29.10.2021. Sodelujoči lahko za nagrade sodelujejo vsak teden

Nagrade:

1 x 24-inch Apple iMac
4 x dron DJI Mavic Mini Fly More
12 x slušalke Beats Solo3 Wireless
24 x darilni bon Woop! doživetje

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so starejše od 16 let in imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

V kolikor se želi k sodelovanju v nagradni igri prijaviti oseba, mlajša od 16 let, mora prijavo za sodelovanje v njenem imenu podati zakoniti zastopnik (starš ali skrbnik), s čimer se šteje, da se zakoniti zastopnik strinja s sodelovanjem mladoletne osebe v nagradni igri in s predmetnimi pravili te nagradne igre.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe, ki so zaposlene pri podjetjih, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Oglasi

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri sodeluje vsak, ki v skladu s temi pravili v času trajanja nagradne igre vpiše svoje podatke v prijavni obrazec in pravilno sodeluje v nagradni igri:

A) Tako, da kupi najmanj en izdelek Fructala – Fruc in zapiše številko računa v obrazec na spletni strani https://www.fruc.si/nagradna-igra/, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 1. 10. in 29. 10. 2021. Poleg številke računa sodelujoči mora v spletni obrazec vpisati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov in e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora dokazilo o nakupu (račun) poslati na mail: [email protected], v kolikor bo izbran v žrebanju ter bil o tem obveščen preko mail naslova, ki ga je navedel pri izpolnjevanju spletnega obrazca.
ali
B) Tako, da pravilno odgovori na nagradno vprašanje na spletni strani https://www.fruc.si/nagradna-igra/. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, naslov in e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 29.10.2021 do 23:59 ure.

Izbor nagrajencev (41) se opravi ob prisotnosti 3-članske komisije z naključnim računalniškim žrebom na spletni strani https://www.miniwebtool.com/random-picker/.

Žreb bo potekal 1x tedensko v času trajanja nagradne igre, podeljenih pa bo 10 nagrad na teden.

Na koncu nagradne igre se iz vseh oddanih podatkov sodelujočih, ki so sodelovali v 4 tednih trajanja na dva načina, torej z računom ali pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje naredi končni žreb v katerem izžrebamo glavno nagrado, 24-inch Apple iMac računalnik.

V kolikor sodelujoči izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri skladno s temi pravili, imajo enake možnosti dobiti nagrado. V nagradni igri lahko posameznik sodeluje samo enkrat z enako številko računa. Več nakupov Fruca kot opravi, večkrat lahko zapiše številko računa in si tako poveča možnosti, da bo izžreban. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Oglasi

Prevzem nagrad

O rezultatih žrebanja bodo nagrajenci obveščeni na e-naslov, ki so ga vpisali v prijavni obrazec. V primeru, da se nagrajenec v roku 5 dni od prejema obvestila o nagradi ne javi nazaj, se šteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. V tem primeru se žrebanje ponovi.

V primeru da nagrajenca ni mogoče obvestiti in/ali v primeru kršitve teh pravil in/ali če se ugotovi, da nagrajenec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pravili in/ali se nagradi odpove in/ali se ne odzove na obvestilo o prejemu nagrade oziroma se ne priglasi k prevzemu nagrade, vse to v roku, kot ga določi izvajalec, nagrajenec prav tako izgubi pravico do nagrade.

Organizator nagradne igre ne prevzema nobenih drugih stroškov razen tistih, ki so opredeljeni v teh pravilih. Organizator se obvezuje, da bo po tem, ko nagrajenec izpolni svoje obveznosti, v roku enega meseca zagotovi nagrade nagrajencem.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi