Oglasi

GILLETTE nagradna igra 2020: GILLETTE CHAMPIONS LEAGUE

Oglasi

GILLETTE nagradna igra od 8. julija 2020 do vključno 8. avgusta 2020 v trgovinah Spar in Interspar

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
1 x miza za namizni nogomet
25 x športna torba
50 x brisača

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Z nakupom
    Ob nakupu kateregakoli izdelka Gillette ali Venus v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 8. julija 2020 in 8. avgusta 2020. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa
    Tako da odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre na spletni strani www.osvoji-nagrado.si . Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 8. avgusta 2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 17. avgusta 2020 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj e-naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Če nagrajenec v 30 dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Oglasi

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi