GILLETTE nagradna igra 2020: GILLETTE CHAMPIONS LEAGUE

Oglasi

GILLETTE nagradna igra od 8. julija 2020 do vključno 8. avgusta 2020 v trgovinah Spar in Interspar

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
1 x miza za namizni nogomet
25 x športna torba
50 x brisača

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Z nakupom
    Ob nakupu kateregakoli izdelka Gillette ali Venus v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 8. julija 2020 in 8. avgusta 2020. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa
    Tako da odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre na spletni strani www.osvoji-nagrado.si . Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 8. avgusta 2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 17. avgusta 2020 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj e-naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Če nagrajenec v 30 dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi