Gorenje nagradna igra: Vi navijate, mi nagrajujemo!

Trajanje:

Gorenje nagradna igra poteka v času od vključno 4.3.2024 do vključno 19.3.2024.

Nagrade:

  • 2 x 2 VIP vstopnici (VIP tribuna) za ogled tekme finala svetovnega pokala v smučarskih skokih Planica 2024 (vrednost nagrade 190 € z DDV)
  • 3 x 2 navadni vstopnici (stojišče) za ogled tekme finala svetovnega pokala v smučarskih skokih Planica 2024 (vrednost nagrade 35 € z DDV)
  • 3 x mešalnik Gorenje HBC564QW (vrednost nagrade 38,90 € z DDV)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije. Udeleženec nagradne igre, ki sodeluje v nagradni igri mora biti starejši od 18 let.

Način sodelovanja v nagradni igri

Na spletni strani www.gorenje.com/vi-navijate-mi-nagrajujemo zapišejo svoj navijaški stavek oz.

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

  • vzklik ter izpolnijo obrazec nagradne igre s svojimi osebnimi podatki.
  • Vsaka v celoti izpolnjena prijava se avtomatično vključi v nagradni žreb.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 20.3.2024, postopek bo izvedla 3-članska komisija, ki jo imenuje organizator nagradne igre. Pritožba na žreb nagrajencev ni mogoča.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni najkasneje 21.3.2024.

Obveščanje nagrajencev

O razglasitvi rezultatov žrebanja bomo nagrajence obvestili preko elektronske pošte na naslov, ki so ga oddali v obrazcu nagradne igre. Organizator za morebitne stroške in nevšečnosti, nastale zaradi neupoštevanja rokov in terminov s strani nagrajencev, ne odgovarja.

Nagrada ni zamenljiva, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo ter je ni možno zamenjati za izdelek ali storitev organizatorja.

Prevzem nagrad

Nagrade bodo izžrebanci prejeli na dan dogodka oz. glede na dogovor s posameznim nagrajencem. V primeru, ko vrednost posamezne nagrade presega 42 €, je nagrajenec dolžan posredovati svojo davčno številko, pri čemer nagrajenec nagrade ne prijavi v davčno osnovo v davčnem letu.

Nagrajenec je po Zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi si.gorenje.com/vi-navijate-mi-nagrajujemo

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre