Gorenjska banka nagradna igra: Z Gorenjsko banko na finale UEFA 2024

Oglasi

Trajanje:

Gorenjska banka nagradna igra traja od vključno 25.04.2024 od 01:00 do
vključno 07.05.2024 do 23:45 ure

Nagrade:

1x paket naročnika v vrednosti 5.000 EUR, ki vsebuje:

  • Nagrada obsega: prevoz iz Ljubljane do bližnjega letališča (Benetke, Zagreb ipd.) in nazaj za 2 osebi, letalski prevoz v London in nazaj za 2 osebi, prevoz od letališča do hotela oz. stadiona in nazaj za dve osebi, nočitev z zajtrkom v hotelu za 2 osebi, vstopnici za ogled finalne tekme UEFA Champions League 2024 v Londonu za dve osebi. Odhod: sobota, 1.6.2024, povratek: nedelja, 2. 6. 2024. Nagrada vključuje tudi spremstvo igralca na igrišče (otrok spremlja igralca) ter darilo dobrodošlice.

Udeleženci nagradne igre

Udeleženci so lahko osebe, ki izpolnjujejo vse naslednje pogoje:

  • fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji,
  • polnoletna oseba, ki je starš/zakoniti zastopnik enega ali več otrok v starosti od 7 – 9 let in v všini od 105 – 135 cm

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni Izvajalca nagradne igre ter zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da v prijavni obrazec www.gbkr.si vnese svoje osebne podatke (ime, priimek, ime otroka, starost in višina otroka, elektronski naslov, telefonsko številko ter kraj bivanja) ter izpolnjeno prijavnico odda s klikom na gumb.

Naknadno pošiljanje oz. sporočanje osebnih podatkov ni mogoče. Vsak udeleženec se s tem, ko izpolni prijavnico, strinja s pravili nagradne igre. Vsak sodelujoči lahko sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad

Nagrajence bo izžrebal izvajalec nagradne igre in bo potekalo 08. 05. 2024. Izvajalec bo skladno s temi pravili izmed vseh sodelujočih, ki izpolnjujejo pogoje iz teh Pravil za sodelovanje v nagradni igri in za prejem nagrade izžrebal:

  • 1 nagrajenca, ki prejme nagrado
  • 4 rezervne nagrajence

Obveščanje nagrajencev

Po končani igri bo Naročnik preko elektronske pošte/telefona obvestil nagrajenca o rezultatu ter ga pozval k posredovanju osebnih podatkov za predajo nagrade.

Pravila Gorenjska banka nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.gbkr.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi