HALLS nagradna igra 2020: KUPI IN LAHKO OSVOJIŠ

Oglasi

HALLS nagradna igra 2020 poteka od 24. februara 2020 do 29. mareca 2020. z dragocenimi nagradami, kot so električni skiro in zvočnik.

S HALLS lahko osvojite naslednje nagrade:
Glavna nagrada:
2 x električni skiro
Dnevne nagrade:
20 x JBL zvočnik
60 x »cool« nahrbtnik

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo ta pravila nagradne igre.

Sodelujeta dva načina:

  1. Sodelovanje z nakupom HALL
    Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da na spletni strani www.halls.si vnese številko računa, ki je bil v Republiki Sloveniji izdan ob enkratnem nakupu artiklov Halls in sicer v minimalni skupni vrednosti 1 EUR, proizvajalca Mondelez d.o.o. Račun lahko poleg navedenega artikla vsebuje tudi druge artikle.
  2. Sodelovanje brez nakupa Nakup artikla – HALLS ali kateregakoli drugega artikla
    Oseba lahko sodeluje v nagradni igri tako, da na spletno stran www.halls.si naloži 1 minuto videoposnetka, ki pokaže osebo, ki želi sodelovati v nagradni igri in pokaže svojo svežino.

Žrebanje glavne nagrade se bo izvedlo 29. marta 2020. Seznam nagrajencev bo objavljen v roku 7 dni po koncu nagradne igre na spletni strani www.mpg.si

O prejemu nagrade, tako dnevne kot glavne bo organizator nagrajenca obvestil po elektronski pošti takoj po koncu nagradne igre oz žrebanju, pri čemer se bo organizator z nagrajencem dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njega pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade in sicer najkasneje v 8ih dneh po razglasitvi, tako tedenskih nagrajencev, kot tudi glavnega nagrajenca.

Kliknite TUKAJ za pravila in prijavo

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi