HALLS nagradna igra 2020: KUPI IN LAHKO OSVOJIŠ

Oglasi

HALLS nagradna igra 2020 poteka od 24. februara 2020 do 29. mareca 2020. z dragocenimi nagradami, kot so električni skiro in zvočnik.

S HALLS lahko osvojite naslednje nagrade:
Glavna nagrada:
2 x električni skiro
Dnevne nagrade:
20 x JBL zvočnik
60 x »cool« nahrbtnik

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo ta pravila nagradne igre.

Sodelujeta dva načina:

  1. Sodelovanje z nakupom HALL
    Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da na spletni strani www.halls.si vnese številko računa, ki je bil v Republiki Sloveniji izdan ob enkratnem nakupu artiklov Halls in sicer v minimalni skupni vrednosti 1 EUR, proizvajalca Mondelez d.o.o. Račun lahko poleg navedenega artikla vsebuje tudi druge artikle.
  2. Sodelovanje brez nakupa Nakup artikla – HALLS ali kateregakoli drugega artikla
    Oseba lahko sodeluje v nagradni igri tako, da na spletno stran www.halls.si naloži 1 minuto videoposnetka, ki pokaže osebo, ki želi sodelovati v nagradni igri in pokaže svojo svežino.

Žrebanje glavne nagrade se bo izvedlo 29. marta 2020. Seznam nagrajencev bo objavljen v roku 7 dni po koncu nagradne igre na spletni strani www.mpg.si

O prejemu nagrade, tako dnevne kot glavne bo organizator nagrajenca obvestil po elektronski pošti takoj po koncu nagradne igre oz žrebanju, pri čemer se bo organizator z nagrajencem dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njega pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade in sicer najkasneje v 8ih dneh po razglasitvi, tako tedenskih nagrajencev, kot tudi glavnega nagrajenca.

Kliknite TUKAJ za pravila in prijavo

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi