Oglasi

Head & Shoulders nagradna igra 2020: Čisti zmagovalci

Oglasi

Head & Shoulders nagradna igra traja od 1.6.2020 2020 do 31.7.2020

Nagradni sklad:
3 x plačilo računa za kartico Diners Club v višini 1.000,00 €
10 x pametna športna ura Garmin Venu blue granite/silve
30 x žoga za odbojko Wilson Impact
30 x žoga za košarko Spalding TF-500
30 x žoga za nogomet Adidas UEFA Euro 2020 Uniforia Match Ball Replica League 5

V nagradni igri ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije. Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

V Head & Shoulders nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov blagovne znamke Head & Shoulders, tako da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si kupec vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 1. 6. 2020 in 31. 7. 2020. Poleg številke računa uporabnik v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Uporabnik, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa, tako da na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 31. 7. 2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 7. 8. 2020 na sedežu organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval preko obrazca na spletni strani. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petnajstih dneh po žrebanju nagrad.

Če nagrajenec v 7 dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani zahtevani osebni podatki) prost vseh obveznosti do nagrajenca, ki izhajajo iz teh pravil.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi